Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
HM Térképészeti Közhasznú Nonprofit Kft. [X]
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Kenőpénzből fizették az új melleket + Videó

A hetedrendű vádlott ezredes vallomásának ismertetése után a nyolcad- és a tizenkettedrendű vádlottak vallomásaival folytatódott a tábornokper keddi tárgyalása a Kaposvári Törvényszék katonai tanácsán.

Sportöltözők felújítását is szupertitkosan intézte a HM

Több honvédelmi minisztériumi háttérintézmény kötött olyan szerződést az elmúlt években, amely nem az államot, hanem a minisztériummal szerződő cégeket hozta előnyös helyzetbe - állítja a minisztériumnál készült belső vizsgálati anyag.

Torz rendszer a HM cégeiné

„Az elvégzett átvilágítás eredménye szerint 1,773 milliárd forint kár érte a tárcát s ezen keresztül az adófizetőket és az államot 2005 és 2010 között. Ám ez csak a már megismert ügyeket jelenti. A visszaélésekről egy vaskos, fehér könyvet állítottunk össze” – jelentette be tegnap Hende Csaba honvédelmi miniszter.

Fehér Könyvben számolt le a HM a korrupcióval

A Honvédelmi Minisztériumnál végzett átvilágítás arra derített fényt, hogy 2005 és 2010 között összesen 1 milliárd 773 millió forint kár érte a tárcát - közölte Hende Csaba.

Közel kétmilliárd forintos kár érte öt év alatt a HM-et + Képriport

A Honvédelmi Minisztériumnál (HM) végzett átvilágítás eredménye szerint összesen 1,773 milliárd forint kár érte a tárcát 2005 és 2010 között – közölte Hende Csaba miniszter csütörtökön Budapesten, hozzátéve: ez a már megismert ügyeket jelenti, a valós anyagi kár ennél is nagyobb lehet.

Pályázatok szolgálati úton a HM-ben

Egyedi módon értelmezték a Honvédelmi Minisztérium térképészeti cégénél a közbeszerzést és a közpénzek kezelését, így felmerült a hűtlen kezelés gyanúja – tudta meg lapunk.

Trükkös HM-es ingatlanüzemeltetés

Évente több tíz millió forintos vagyoni hátrányt okozhatott a Honvédelmi Minisztériumnak (HM) a szaktárca térképészeti cégének üzemeltetése, ezért a HM hűtlen kezelés megalapozott gyanújával tesz feljelentést a Legfőbb Ügyészségen.

Újabb HM-es nyomozás: mi történhetett a honvédségi üdülők körül?

Újabb nyomozás a Honvédelmi Minisztérium (HM) cégeinél. A katonai ügyészség a tárcavezető feljelentése alapján a HM Rekreációs és a HM Térképészeti Közhasznú Nonprofit Kft. 2005 és 2010 közötti ügyletei miatt rendelt el nyomozást, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával.

A botrányok után a rendrakásé a főszerep

Újabb feljelentéseket tett a honvédelmi miniszter a tárca két cégénél történt visszaélések miatt. Hende Csaba részleteket nem árult el, de azt mondta: több százmillió forintos kár történt.
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

A katonai ügyészség - Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - nyomozást indított a Honvédelmi Minisztériumban (HM) történt vesztegetések és más bűncselekmények gyanújával....
Gyömrői polgármester méltatlansága

Gyömrői polgármester méltatlansága

Gyenes Levente 2002-től volt Gyömrő polgármestere, ám miután felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték „folytatólagosan elkövetett adócsalás bűntette és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI