Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Hócipő [X]
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Frei, Pálffy, Farkasházy, Rákay, Bayer – mi a közös bennük?

Senkit nem lep meg, ha kiderül, hogy egy közéleti személyiség politikai kapcsolataiból előnyt kovácsolt. Azon sem döbbenünk meg, ha valaki annak ellentétét teszi, mint amit korábban mondott. Többnyire a szereplők sem feszengenek. Még akkor sem, ha okuk lenne rá.

Irdatlan pénzek folytak el

"Döbbenetes, hogy kifizetetlen számlák, megválaszolatlan levelek, elrendezetlen ügyek garmadája hárult az új kormányra."

BKV-s korrupció: tagadás és beismerés

Az MSZP és az SZDSZ vezető politikusai elevenébe vágott a Magyar Nemzet tegnapi, a BKV-botránnyal kapcsolatos újabb, a közlekedési cég volt vezérigazgató-helyettesével készült interjúja: a korrupciós vádakat továbbra is tagadják, perrel fenyegetnek, miközben részben beismerő nyilatkozatokat tesznek. A hűtlen kezeléssel gyanúsított Regőczi Miklós a Népszabadságban is azt állította, a BKV a koalíció kifizetőhelye volt. A Fidesz szerint a balliberális pártok mára végleg lebuktak.

BKV-milliók Farkasházy Hócipőjének is

Farkasházy Tivadar lapja, a Hócipő egyik alapítójának cége az elmúlt két évben hatmillió forintot kapott a BKV-tól imázsnövelésre, továbbá PR-cikkek megjelentetésére.

Lélegeztetőgépen a Hócipő

Ötmillió forintos támogatást szavazott meg januárban az MSZP pártalapítványának, a Táncsics Alapítványnak a kuratóriuma a Farkasházy Tivadarhoz köthető Hócipő Kft.-nek – tudta meg lapunk.

Farkasházy sajátos cáfolata

Nem három, „csupán” két és fél millió forintot kapott a munkaügyi minisztériumtól a Hócipő – reagált lapunk keddi írására Farkasházy Tivadar, és ezzel a tárca által elküldött hivatalos adatokat cáfolta meg.

Nőnapi cikkek: Farkasházy helyesbít

Két egymás után következő számban összesen ötoldalnyi terjedelemben tettünk eleget a szerződésben vállalt kötelezettségünknek – tudatta a VGO szerkesztőségével Farkasházy Tivadar annak kapcsán, hogy a Magyar Nemzet azt írta: a Hócipő című lap hárommillió forintot kapott a munkaügyi minisztériumtól egy nőnapról megemlékező cikk közléséért.

A Hócipő hirdetési tarifája ötszázezer forint oldalanként

Farkasházy Tivadar szerint a Magyar Nemzet ismételt támadása feltehetően annak következménye, hogy a polgári napilap nemrég egy pert veszített ellene; mindezt a humorista annak kapcsán közölte, hogy a közelmúltban a Magyar Nemzet azt írta: a Hócipő című lap hárommillió forintot kapott a munkaügyi tárcától egy nőnapi megemlékező cikkért.
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI