Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Fazekas tanácsadójának családja és a kunok taroltak a hortobágyi földbérlet-pályázatokon

A 2013-ban indult földbérlet-pályázatok a Hortobágyi Nemzeti Park kezelésében lévő területek esetén sikerültek a leginkább botrányosra. Évtizedek óta a területen gazdálkodó állattartók vesztették el a területeik – és ezzel a megélhetésük – kisebb-nagyobb részét, viszont a hatalom kegyencei gyakran többszáz hektáros uradalmak gazdái lettek.

Közérdekű adatokat kell kiadnia a hortobágyi génmegőrzőnek

A Debreceni Járásbíróság szombaton kihirdetett ítélete szerint a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft.-nek az ítélet kézbesítésétől számított 15 napon belül közérthető módon közölnie kell a felperessel a jegyzőkönyvek tartalmát, amelyek egy meghatározott időszakban készültek a társaság felügyelőbizottságának ülésein.

Az LMP adatkikérési pert indít a hortobágyi védett állami földek ügyében

Lengyel Szilvia, az LMP vidékpolitikusa, országgyűlési képviselő adatkikérési pert indít a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. ellen, mert a cég nem adta ki számára felügyelő bizottságának jegyzőkönyveit.

Hortobágyi földmutyi miatt perel az LMP

Lengyel Szilvia, az LMP vidékpolitikusa, országgyűlési képviselő adatkikérési pert indít a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. ellen, mert a cég nem adta ki számára felügyelő bizottságának jegyzőkönyveit.

Nem vicc: már megint átadták a Hortobágyi Csárdát

A Hortobágyi Csárda fölújítását május 30-án egyszer már megünnepelték, ennek ellenére az épületnél a napokban újabb ünnepélyes megnyitót rendeztek. Amúgy a csárdát az első avatás után bezárták, a megnyitását július elsejére ígérték, végül augusztus közepén nyitották meg.

Hortobágyi halászvadászok

Sajátosan változik az egyes teendők fontossági sorrendje az ország legnagyobb, több mint ötezer hektáros, védett halastórendszerét kezelő Hortobágyi Halgazdaság Zrt. tevékenységében.

158 millió forintos visszaélésre utaló adatokat talált

Hűtlen kezelés megalapozott gyanújával ismeretlen tettes ellen április 29-én nyomozást rendelt el a Nemzeti Nyomozó Iroda a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft.-nél.

Feljelentéskiegészítést kértek a génmegőrző ügyében

A Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Kft. gazdálkodásával kapcsolatban tett hétfői feljelentéshez kér kiegészítést a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a megyei rendőr-főkapitányságtól.

Saját zsebre gazdálkodtak az állami pusztán?

Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és számviteli rend megsértése miatt a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. vezetése ma a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészségen.

Hűtlen kezelés gyanúja a hortobágyi génmegőrzőben

A jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és a számvitel rendjének megszegése gyanújáról szóló feljelentést ismeretlen tettes ellen tette a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Kft. ügyvezetője.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Visszaélés a földpályázatoknál

Visszaélés a földpályázatoknál

Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős volt államtitkára 2012 januárjában mondott le posztjáról, döntését azzal indokolva, hogy "a társadalom túlnyomó többsége...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI