Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Horváth Ágnes [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Különpénzért, de hivatalból adott tanácsot

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, aki vizsgálódik az ügyben, lapunkat úgy tájékoztatta, összeférhetetlenség merül fel Kárpáti Zsuzsa megbízásai kapcsán. Hiszen az Egészségügyi Minisztérium háttérintézményét, az EKI-t igazgató vezető státusú közalkalmazottat miniszteri tanácsadóként is alkalmazta a tárca. Budai külön kitért Kárpáti 2008-as miniszteri megbízására.

Házkutatás a meddőségi klinikán

Házkutatást tartott a rendőrség a Ciris meddőségi magánklinikán. Tiltott petesejt-kereskedelem gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, mert felvetődött, hogy az intézmény páciensei anyagi ellenszolgáltatásért adományoztak női ivarsejteket. A klinika tagadja, hogy törvénysértést követett el.

Viszályt szült a milliárdos lombikbébi-vállalkozása

Becsületsértési per, kizárás, nyilatkozatháború, fél év alatt eldurvult a viszony a mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó nőgyógyászszakma csoportjai között.

Kell-e közbeszerzés az egri kórházprivatizációhoz?

Az alkotmánybírósági döntésig felfüggesztette az egri kórház vagyonkezelésének átadása kapcsán indított eljárást a Közbeszerzési Döntőbizottság - tájékoztatta a Heves Megyei Önkormányzat főjegyzője szombaton az MTI-t.

Személycserék távozás előtt

Menesztése bejelentése után írt ki pályázatot Horváth Ágnes egészségügyi miniszter állami kórházak, valamint az Országos Tiszti Főorvosi Hivatal vezető posztjaira, és meghirdette a tárca könyvelői, illetve költségvetési osztályvezetői állását is. A pályázatok beadási határideje meglepően rövid, így a miniszter még távozása előtt dönthet a kinevezésekről.

Családi utazás Afganisztánba

A férje is elkísérte afganisztáni hivatalos látogatására Horváth Ágnes egészségügyi minisztert. Az útitárs nem fizetett a külföldi látogatásért, igaz, a szervezők azt állítják: kinntartózkodása nem is jelentett többletköltséget.

A Fideszt zavarja, hogy Horváthot elkísérte Afganisztánba a férje

A Fidesz országgyűlési frakciója aggályosnak tartja, hogy Horváth Ágnes egészségügyi minisztert hivatalos afganisztáni látogatására férje is elkísérte - közölte Csompa Zsolt fideszes országgyűlési képviselő.

Magas állami támogatást kapott egy államtitkár cége?

A Fidesz tudni szeretné, igaz-e az a sajtóinformáció, miszerint Kovács Attilának, az Egészségügyi Minisztérium volt államtitkárának a szakrendelői több mint 12 millió forint állami támogatásban részesültek.

Egy képlet szerint járt pénz az államtitkár volt cégeinek

A Fidesz az egészségügyi minisztertől szeretné tudni, miért Kovács Attila, a tárca távozó államtitkárának volt cége kapta a legnagyobb támogatást a rendelőintézeteknek kiosztott pénzből.

Matejka patikáját jobban szeretik a hivatalok

Bár Matejka Zsuzsa, az Egészségügyi Minisztérium kabinetfőnöke kiszállt a MOM Parkban megnyitott gyógyszertárból, a patika alapításának körülményei miatt vizsgálat folyik az országos tisztifőorvosi hivatalnál.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI