Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Horváth Televízió Bt. [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Duna-milliók Fekszi Márta családjának

A Gyurcsány-kormány külügyi államtitkára, Horváthné Fekszi Márta családtagjainak vállalkozása gyártotta le a Duna Televízión nyárig futó, az Európai Uniót népszerűsítő sorozatot, amelyben Fekszi nemegyszer adott interjút.

Duna TV: nem tudtak a kabinetfőnök és a filmes cég vezetőjének rokonságáról

A Mi vagyunk az unió című ismeretterjesztő sorozat szakanyagainak előkészítéséhez a Külügyminisztérium ajánlotta a Horváth Televízió Bt.-t, "a Duna Televízió vezetésének pedig nem volt és nem is lehetett tudomása arról, hogy a cégvezetőnek milyen rokoni kapcsolatai vannak" - olvasható a Duna TV csütörtöki közleményében.

Munkát szerzett a családjának a politikusnő

A Duna TV-t felügyelő Hungária Televízió Közalapítvány Fidesz által delegált kurátora szerint Horváthné Fekszi Márta a Külügyminisztérium kabinetfőnökeként közbenjárt azért, hogy a tárca egy az Európai Uniót népszerűsítő műsorsorozatot készíttessen.

Újabb gyanús szerződés a Duna TV-nél

Külügyminisztérium és az Európai Unió magyarországi képviselete 2009 júniusában 84 millió forint értékben szerződést kötött a Duna Televízióval a Mi vagyunk az unió című heti műsorsorozat elkészítésére. A műsort a Fidesz információi szerint az egykori külügyi kabinetfőnök, Horávthné Fekszi Márta fiának és férjének cége készítette.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI