Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Hosszú Sándor [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Tízmilliókat fizettek a semmiért?

Újabb bűncselekménnyel gyanúsítják Hosszú Sándort – értesült lapunk. A Kóka János gazdasági minisztersége idején a vasutaskörökben egyszerűen SZDSZ-es cégnek titulált MÁV Informatika korábbi vezetőjét 2009-ben elsőként hallgatták ki jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával.

A Gyurcsány–Kóka érdekkör is nyakig benne van

A MÁV Informatika Zrt. újabb három vezetője ellen indult eljárás. Azzal gyanúsítja őket a rendőrség, hogy korábbi külföldi futballszurkolói útjaik költségeit az állami tulajdonú vállalattal fizettették ki jogosulatlanul.

Megéri gyanúsítottnak lenni?

Hosszú Sándor, a MÁV Informatika vezérigazgatója, akit a rendőrség jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntett elkövetésével gyanúsít, szokatlanul kedvezményes feltételekkel vonulhat korengedményes nyugdíjba.

Hűtlen kezelés a MÁV Informatikánál

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatja ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a MÁV Informatika Zrt. jelenlegi és korábbi vezérigazgatóját.

Gyanúsított a MÁV Informatika jelenlegi és volt vezetője is

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatja ki a BRFK a MÁV Informatika Zrt. jelenlegi és korábbi vezérigazgatóját.

Hűtlen kezelés gyanúja a MÁV Hídépítőnél

Tegnap reggel a rendőrök hat embert állítottak elő a MÁV Hídépítő Kft. volt alkalmazottai közül hűtlen kezelés bűntett megalapozott gyanúja miatt. A kihallgatások folyamatban vannak, négy gyanúsítottat őrizetbe vettek, és javaslatot tesznek előzetes letartóztatásukra.

MÁV: terhelő iratok tűnhetnek el

Úgy tudjuk, hogy a MÁV-nál készülnek a kormányváltásra: gőzerővel folyik az iratmegsemmisítés. Értesüléseink szerint már az új székházba való költözés során is nagy mennyiségű iratanyagot semmisítettek meg, és jelenleg is folyik a válogatás, a terhelő dokumentumok eltüntetése.

Házkutatás a MÁV-nál

Házkutatást tartott tegnap a rendőrség a MÁV Informatika Zrt. székházában. A hatóság hűtlen kezelés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a társaságnál történt visszaélésekkel kapcsolatban.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI