Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Humet Rt. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Mégiscsak fiktív számlákat foglalták le a Humetnél

Nem foglaltak le fiktív számlákat a Humet Rt. irodáiban, és a sajtóban ezzel kapcsolatban elterjedt álhírek jelentős veszteséget okoztak a társaságnak - közölte keddi sajtótájékoztatóján Civin János, a vállalat elnöke. Burillák Attila APEH-szóvivő azonban az Üzleti Negyednek elmondta: decemberben az APEH a Humet Rt.-nél foglalta le a 400 millió forint értékű fiktív számlát.

Bejelentést tesz a Humet a fiktív számlák ügyében

A Budapesti Értéktőzsde a március 5-i kereskedési napra felfüggesztette a Humet Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Rt. részvényeinek tőzsdei kereskedését - közölte honlapján a börze. A tőzsde indoklása szerint a Humet keddi igazgatósági ülése után a cég sajtótájékoztatót tart, melyen többek között szó lesz a 400 millió forint értékű, fiktív számlázással kapcsolatos korábbi hírekről.

Letartóztatott Humet-vezető - a vállalat tagad

December óta előzetes letartóztatásban van a Humet Rt. egyik igazgatója - értesült a HavariaPress. Mint azt kedd este az Üzleti Negyed közölte, az adónyomozók közel 400 millió forint értékű fiktív számlákat találtak a cég irodáiban. A Humet elnöke akkor cáfolta az adóellenőrzés hírét, majd a vállalat szerda délután - a Budapesti Értéktőzsde felszólítására - közölte hivatalos álláspontját az ügyről, melyben leszögezi: az APEH ugyan tartott házkutatást a társaság székhelyén, fiktív számlákat azonban nem találtak.

Felfüggesztették a Humet-részvények kereskedését

A Budapesti Értéktőzsde Titkárságának vezetője a Humet Rt. törzsrészvényeinek tőzsdei kereskedését a február 20-i tőzsdei kereskedési napra felfüggesztette - áll a Budapesti Értéktőzsde közleményében.

400 milliónyi fiktív számla - a Humet cáfol

Házkutatást tartottak az APEH adónyomozói a Humet Rt. irodáiban, ahol mintegy 400 millió forint értékű fiktív számlát találtak - közölte a HavariaPress. Az újabb nagyértékű számlabefogadó elleni eljárás a hírügynökség információi szerint része a vecsési számlagyár néven elhíresült ügynek. A Humet Rt. cáfolja, hogy cégüknél fiktív számlákat találtak volna az adónyomozók.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Vecsési számlagyár

Vecsési számlagyár

A vecsési számlagyár néven elhíresült fiktív számlákkal elkövetett, országos méretű bűncselekmény-sorozat nyomán 2009 novemberében született jogerős ítélet.
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI