Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Hungarofest Kht. [X]
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

​Orbán tapsoltatója őrködik a média közszolgálatisága fölött

Vicces, de jellemző apróság: az a nő, aki Orbán vasárnapi beszéde után hoppmesterként tapsra buzdította a híveket a Millenárison, tagja a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának.

Valamit nagyon tud a milliókat érő kormánytanácsadó

A kormányváltás óta évente közel tízmillió forintot fizet a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Balatoni Monika dramaturgnak a tanácsaiért és azért, hogy a meghatározó értelmiségiekkel tartsa a kapcsolatot. Hogy kik a meghatározó értelmiségiek, azt Balatoni nem árulta el az [origo]-nak.

Az ATV beperelheti a Magyar Narancsot és a Népszabadságot

Az ATV egyetlen forintot sem kapott a 182 millióból. A tévétársaság nyilatkozatban cáfolja a jó hírneve megsértésére alkalmas cikkekben megjelent valótlan állításokat.

Százmilliós megrendelés az ATV-s Mészáros Tamásnak

Közel százmillió forintot juttatott az állam a kulturális főváros eseménysorozat keretében az ATV-s Mészáros Tamás cégének. Az összegért cserébe nem sikerült maradandót alkotni.

Utólag szerződtették az Orbánt tapsoló statisztákat

Az ünnepség után ugyan, de minden érintettel szerződést kötött a közvetítő cég azon statiszták közül, akik Orbán Viktor miniszterelnöknek tapsoltak a Nemzeti Múzeum lépcsőjén a március 15-i állami rendezvényen.

1,25 millióba kerültek az Orbán-statiszták

Valóban fizetett statiszták álltak Orbán Viktor mellett és tapsoltak a kormányfőnek a Nemzeti Múzeum lépcsőjén elmondott ünnepi beszédénél, ezt az illetékes szaktárca ismerte el lapunknak.

Újabb jó barát kapott fontos pozíciót Orbánéktól

A STOP információi szerint a köztudottan Fidesz-szimpatizáns Kálomista Gábor unokaöccse kapta meg az állami ünnepségeket szervező Hungarofest Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói székét.

Összeférhetetlen tag a Közszolgálati Közalapítványban?

A médiatörvény szerint összeférhetetlenség áll fenn a médiakuratórium egyik tagjánál – állapította meg a Népszabadság által felkért médiajogász. Varga Szilvia fideszes kurátor ugyanis egy olyan cég – a Hungarofest – igazgatója, amely reklámügynökségekkel áll kapcsolatban. Ezt viszont törvény tiltja.

Háttérintézmény a Fidesz-főrendezvényszervezője vezette Hungarofest, így pályáztatás nélkül övé az üzlet

Egymilliárdos keretből szervezheti az állami ünnepségek programjait jövőre a Hungarofest Nonprofit Kft., amelynek egyik igazgatója a Fidesz-rendezvények fő koordinátora, Varga Szilvia. Varga fideszes delegáltként nemrég bekerült a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumába is.

Nem tántorította el a drágább ajánlat a vétózó államtitkárt

Hiába vállalta az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ) kevesebb mint fél áron egy magáncég az október 23-i állami rendezvények biztosítását, az egészségügyi államtitkár megakadályozta a szerződéskötést.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI