Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Intézmények:
APEH [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Kiemelt lett a büfés által befolyásolt APEH-es ügye

A Fővárosi Törvényszék kiemelt jelentőségű üggyé minősítette és elnapolta a csütörtökre kitűzött első tárgyalást a hivatali visszaéléssel vádolt egykori APEH-vezetők ügyében.

Nem tartóztatták le a korrupcióval gyanúsított volt APEH-eseket

Nem rendelte el az előzetes letartóztatását a bíróság annak a két volt APEH-dolgozónak, aki a rendőrség gyanúja szerint kenőpénzekért cserébe azt ígérte cégeknek, hogy megszüntetik az ellenük folyó eljárásokat.

Börtön a kaposvári adóiroda két volt dolgozójának

Folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett csalás miatt társtettesként nem jogerősen két-két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Kaposvári Városi Bíróság szerdán a kaposvári önkormányzat két volt dolgozóját, akik mintegy 18 millió forintnyi befizetett helyi adóval nem tudtak elszámolni.

Vádjavaslat a fiktiv adóellenőrök ellen

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség abban a bűnügyben, melyben két volt adóellenőr és egy ügyvéd ellen indult eljárás, egyebek között okirathamisítás miatt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - értesült a HavariaPress.

Retorzióktól félnek az ombudsmani hivatal dolgozói

Félnek az ombudsmani hivatal munkatársai, és én nem tudom megvédeni őket – mondta Szabó Máté országgyűlési biztos.

Lebukás az APEH-nél

Kétmillió forint kenőpénz cserélt volna éppen gazdát az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) Teve utcai részlegénél, amikor a hatóság emberei közbeléptek.

A revizor – ADÓHIVATALI KORRUPCIÓ TATABÁNYÁN

Hamarosan korrupciós büntetőper indul Tatabányán, amelynek vádlottja nyolc vállalkozó, az általuk megvesztegetett adóellenőr és a kéréseiket teljesítő adóhivatali vezető.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI