Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Kulcsszavak:
atom [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Továbbra sincs döntés a paksi szerződések ügyében

Másodszor is elhalasztották az ítélethirdetést a paksi szerződés adatainak nyilvánosságáért indított perben.

Kari aji Mészárosnak: teljes oldalon hirdeti az MVM a paksi Atomenergetikai Múzeumot a Világgazdaságban

Az MVM úgy látta jónak, hogy a Világgazdaságban egy teljes oldalon hirdeti az Atomenergetikai Múzeumot, amely idén ötéves. A lapot a Mészáros Lőrinc-féle Mediaworks adja ki. Az MVM a Winter Magic adventi élményfalut is egy teljes oldalon látta jónak reklámozni.

Tagadta egy EU-tisztviselő, hogy hivatalos vizsgálat indult Paks II. miatt

Tagadta az MTI kérdésére az Európai Bizottság (EB) egyik tisztviselője, hogy hivatalos vizsgálat indult volna a paksi atomerőmű bővítése miatt.

Varga: a hvg.hu értesülése meglepő

A hír meglepő, de ha igaz a hír, akkor foglakoznak majd a kérdéssel – reagált Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán egy sajtótájékozatón arra az értesülésre, amely szerint az Európai Bizottság szakértőkkel vizsgáltatja meg a paksi bővítésről kötött egyezményt.

Jön az uniós eljárás: eltaktikázta magát a kormány Pakssal?

Bár a magyar kormány állítása szerint a paksi bővítésről szóló államközi szerződés ügyében mindenről tájékoztatták előzetesen az Európai Bizottságot, és a testület nem jelezte, hogy bármilyen kifogása lenne, a bizottság szóvivője a hvg.hu-val közölte: "hamarosan" vizsgálatot indítanak.

Az LMP mindent tudni akar Paksról

Újabb közérdekű adatigénylést nyújtott be a pár képviselője a kormányhoz. Szél Bernadett arra számít, hogy 15 napon belül minden információ a rendelkezésére áll majd a paksi bővítési szerződésről.

Vizsgálhatja az EU a paksi megállapodást

Az Európai Bizottság soha nem foglalt állást abban a kérdésben, hogy kell-e tendereztetni vagy sem a paksi atomerőmű tervezett bővítésének ügyében - válaszolta a testület energiaügyekért felelős szóvivője egy magyar újságíró kérdésre Brüsszelben. Az orosz megállapodást viszont közbeszerzési szempontból megvizsgálják.
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Akták

Paks II

Paks II

Magyarország és Oroszország 2014 januárjában nagy port kavaró megállapodást írt alá a paksi atomerőmű bővítéséről. A szerződést, amely szerint 2014 és 2025 között az orosz állam 10 milliard...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI