Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Személyek:
Borovszky Tímea [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Újabb gellert kapott a Borovszky-ügy

Három év után sem született jogerős ítélet Borovszky Tímea, az oktatási tárca egykori esélyegyenlőségi főigazgatója büntetőperében.

A felfüggesztett Borovszky havi 600 ezres fizetést kapott

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkársága nem kívánja foglalkoztatni Borovszky Tímeát - közölte az államtitkárság csütörtökön. Borovszkyt májusban két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság elsőfokon.

Borovszky-ügy: a Katapult gyengéiről szólt az "ötmilliós" tanulmány

A Romaversitas sajtótájékoztatón igyekezett tisztázni a Borovszky Tímea oktatási minisztériumi esélyegyenlőségi főosztályvezetőjét ért vádakat.

Tisztázódott a romaprogramokért felelős Borovszky Tímea

Az eddigi adatok szerint nem történt pénzügyi visszaélés vagy bűncselekmény az oktatási tárcánál az esélyegyenlőségi források felhasználása során - erről Arató Gergely, a minisztérium államtitkára beszélt szerdán az Országgyűlés szakbizottsága előtt.

„Lopás vagy kabátlopás” az oktatási tárcánál?

Négy vizsgálat, számos kérdőjel. Valami volt, de nem az igazi? Tavaly nyár óta vizsgálják a Katapult Mentorprogram viselt dolgait, mégis csak másfél hónapja szánta el magát határozott lépésekre az oktatási tárca, addig megpróbálták megúszni a nagyobb zűrt.

Katapult-ügy: Borovszkyt hamisítással vádolja Nagy Attila

A Katapult Mentorprogram volt programigazgatója szerint Borovszky Tímea, az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) állásából felfüggesztett esélyegyenlőségi főigazgatója hivatalos dokumentumot hamisított. Borovszky cáfol és bírósági ügyet kezdeményez.

Zűrzavarok az esélyegyenlőségi pénzek körül

Hiller István feljelentést tett a hátrányos helyzetűeket felkaroló Katapult Mentorprogramnál történt szabálytalanságok miatt, s felfüggesztette hivatalából Borovszky Tímea esélyegyenlőségi főigazgatót.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI