Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Intézmények:
Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Pintér volt érdekeltsége szerelte fel a kapitányságokat riasztóval

Mintegy nyolcvanmillió forintért végezte el Pintér Sándor belügyminiszter egykori cége, a Civil Biztonsági Zrt. érdekeltsége a budapesti kerületi kapitányságok objektumvédelmi biztonsági rendszereinek kiépítését – közölte a hvg.hu megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). Az Erando Kft. által kiépített mozgásérzékelős riasztó rendszerekről egy rendőr név nélkül elmondta, bár felszerelték, de eddig még nem használták őket.

Cattani felügyelőre van szüksége Magyarországnak a DK szerint

A Demokratikus Koalíció (DK) arra kéri az embereket, segítsenek összegyűjteni azokat az országosan még nem ismert, helyi ügyeket, amelyek "oligarchákkal" és kifogásolható földbérletpályázatokkal kapcsolatosak - mondta Vadai Ágnes, a párt elnökségi tagja kedden. A birtokába jutó információkat a DK nyilvánosságra hozza.

Pintér volt cége mérhetetlen nagyságú piacot szerzett

Az őrzés-védelem piacán továbbra is gőzerővel tör előre Pintér Sándor belügyminiszter volt vállalkozása, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt., s egymás után szerzi meg az állami cégek, hivatalok ingatlanaival kapcsolatos biztonsági feladatok ellátását.

Pintér volt cége kapta meg az MVM őrzését is

Augusztus 1-jétől a Civil Biztonsági Szolgálat (CBSZ) Zrt., Pintér Sándor volt vagyonvédelmi vállalkozása vette át a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) ingatlanjainak az őrzés védelmét – tudta meg a hvg.hu. A hírt az MVM kommunikációs részlegén megerősítették.

Pintér volt cége kapta a Magyar Fejlesztési Bank őrzését

Állami cégeknél kapott szerződéseket Pintér Sándor belügyminiszter volt cége, a Civil Biztonsági Szolgálat (CBSZ) Zrt. – értesült a hvg.hu. Az MFB-nél és annak több leányvállalatánál lezajlott vezetőváltások részben a CBSZ megbízásával jártak.

A traffipaxtenderen is a Hagyó ajánlásával induló cégek nyertek?

A budapesti forgalomirányító központ korszerűsítésén erőteljes "hagyói háttérrel" pályázó és nyertesként kihozott két cég korábban − Draskovics Tibor minisztersége idején − az Országos Rendőr-főkapitányság által kiírt traffipax-tenderen is győztesként került volna ki, ha a rendőrség "le nem fújja" az egyébként is botrányos pályázatot − tudta meg a HavariaPress.

Adócsaló Eclipse?

Szoros nemzetbiztonsági kapcsolatokkal rendelkező cégcsoport üzletelt kétkezi számlagyárosokkal – ez az Eclipse Zrt.-nél gyanított adócsalás lényege. A cég Pintér Sándortól sem áll távol, az ő megtámadása mögött fideszes belharcok állhatnak.

Pintér Sándor exbelügyér cégének feketén is dolgoztak?

Pintér Sándor volt belügyminiszter biztonsági vállalkozása feketén is foglalkoztatott őröket - derült ki egy érdekes mellékszál az utóbbi évek leglátványosabb bűnpere, a Koszi-ügy tárgyalásán.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Eclipse-ügy

Eclipse-ügy

A gépjárművek eredetiségvizsgálatához szükséges informatikai rendszert kiépítő Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. vezérigazgatóját és hat munkatársát 2010 márciusában helyezte előzetes letartóztatásba...
CBSZ-megbízások

CBSZ-megbízások

Pintér Sándor belügyminiszter 2010. márciusban eladott cége, a Civil Biztonsági Szolgálat június óta a Terror Háza Múzeummal, a Magyar Fejlesztési Bankkal (MFB), a Szerencsejáték Zrt-vel, a Magyar...
Egymásért Egy-Másért-ügy

Egymásért Egy-Másért-ügy

2007 áprilisában számolt be először róla a sajtó, hogy hat, az Egymásért Egy-Másért Alapítványhoz köthető személyt vettek őrizetbe vám- és áfacsalás gyanújával. A gyanúsítottak a vád szerint...
Visszaélés a földpályázatoknál

Visszaélés a földpályázatoknál

Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős volt államtitkára 2012 januárjában mondott le posztjáról, döntését azzal indokolva, hogy "a társadalom túlnyomó többsége...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI