Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Intézmények:
Cronopont Kft. [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

A Neuzer nyerte a postai biciklitendert

November végéig 4800 postaikézbesítő-kerékpárt szállít le az esztergomi Neuzer Kft. a Magyar Posta Zrt.-nek, miután az esztergomi cég nyerte meg a társaság által kiírt közbeszerzési eljárást.

Százmilliók a bicikliszállítóknak

Összesen 250 millió forintot ítélt oda a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a botrányos postáskerékpár-tenderen győztes cég tulajdonosai másik vállalkozásának – értesült a HVG. A Linea Bútor Stúdió Kft. közbeszerzésekre specializálódott.

Magyar Posta Zrt.: nyomozás bringaügyben

Elerendelte a nyomozást a Nemzeti Nyomozóiroda postáskerékpárügyben - tudta meg a HVG.

A postai kerékpárbotrány fejleményei

Összesen 900 millió postai forint ütötte a markát a korrupciós botrány kapcsán most kirúgni tervezett biciklibeszállítók üzleti körének - értesült a HVG. A kerékpárszerződés felbontása nem tűnik zökkenőmentesnek.

Megtárgyalta a postásbicikli-tendert a döntőbizottság

A Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) a részletek tisztázása érdekében tárgyalást tartott kedden a Magyar Posta kerékpárbeszerzési tendere ügyében.

Bringaügy: tucatnyi felelős?

Az eddig elbocsátott pécsi postai alkalmazotton kívül mások, eltérő mértékben közel tucatnyi dolgozó, köztük vezetők is felelősek a Magyar Posta Zrt. botrányos kerékpár-beszerzési ügyében – egyebek mellett erre jutott értesüléseink szerint a Posta belső vizsgálata.

Levajazott tender? - Továbbgyűrűzik a postásbicikli-botrány

A Magyar Posta milliárdos postásbicikli-megrendelésének paramétereit a szlovén Krpan már áprilisban közölte a vajdasági gyártóval, a tendert viszont csak szeptemberben írták ki.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI