Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Intézmények:
Geuronet Bt. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Az osztrák vasút visszavonná a MÁV Cargo-vásárlást?

Az Osztrák Szövetségi Vasút (ÖBB) meg nem nevezett források szerint vizsgálja annak lehetőségét, hogy visszakaphatná-e a MÁV Cargóért (Rail Cargo Hungaria) fizetett vételár egy részét.

MÁV Cargo-ügy: "sosem volt szó kenőpénz-fizetésről"

Visszautasította a MÁV Cargo megvásárlásával kapcsolatos korrupció vádját Horst Pöchhacker vezető osztrák vasúttársasági tisztségviselő a Kurier osztrák lapnak adott csütörtöki nyilatkozatában.

Die Presse: az osztrák vasút magyar rémálma

Az osztrák konzervatív lap szerdai számában arról ír, hogy az Osztrák Szövetségi Vasút (ÖBB) számára a MÁV Cargo megvásárlása eddig csak veszteségeket és imázsproblémákat okozott.

Rosszul spekulált a Rail Cargo a MÁV Cargo vételárán

Amikor Brüsszel áldását adja az ügyletre, akkor esedékessé válik az az 1,8 milliárd forintnak megfelelő, 6,8 millió eurós összeg is, amelyet sikerdíjként fizetnek ki a lobbizó szerepéért erősen megkérdőjelezett Geuronet Bt.-nek.
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

MÁV Cargo privatizáció

MÁV Cargo privatizáció

A MÁV Cargo privatizációjára a MÁV Zrt. 2007 május végén írt ki pályázatot. Az eljárás során a 12 induló közül 102,5 milliárd forintos ajánlatával a Rail Cargo Austria (RCA) és partnere a Győr-Sopron-Ebenfurti...
Gripen-ügy

Gripen-ügy

A magyar kormány 2001-ben döntött a NATO csatlakozás után időszerűvé vált harcászati repülő erők fejlesztéséről. Sokáig az Egyesült Államok F 16-os vadászrepülők bérbeadásáról szóló ajánlata...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI