Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Lapok:

Személyek:

Hiszékeny Dezső highlight_off
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Vádat emeltek Hiszékeny Dezső ellen

A Központi Nyomozó Főügyészség vádat emelt a Fővárosi Törvényszéken Hiszékeny Dezső országgyűlési képviselő ellen, a hivatlos megfogalmazás szerint vezető beosztású személy által elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt – közölték pénteken.

Gyanúsítottként hallgatták ki Hiszékeny Dezsőt

A XIII. kerületi MSZP-s országgyűlési képviselő panasszal élt a hivatali vesztegetés gyanúja ellen. Hiszékeny Dezső a vallomástételt megtagadta - közölte az ügyészség. A gyanú szerint tavaly év elején ötmillió forintot kért egy parlagon heverő ingatlan bérleti jogáért.

Hiszékeny: koncepciós az ügyészségi eljárás, házkutatás pedig nem volt

A szocialista Hiszékeny Dezső manipulatívnak, koncepciósnak tartja azt az ügyészségi eljárást, amelynek során mentelmi jogának felfüggesztését kezdeményezték vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés megalapozott gyanúja miatt. Az ellenzéki képviselő a napokban vele kapcsolatban megjelent sajtóhírekre reagált

Hiszékeny Dezső ügyének négy gyanúsítottja is van

Négy gyanúsítottja van annak az ügynek, amelyben Hiszékeny Dezső MSZP-s országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését indítványozta a legfőbb ügyész az Országgyűlés elnökénél – közölte a Legfőbb Ügyészség szóvivője.
Találatok: [7]  Oldalak:   1