Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Személyek:
Janás Ferenc [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Hétfőn összeül a helyi választási bizottság

Hétfőn összeül a kerületi választási bizottság a ferencvárosi időközi parlamenti választás miatt. Hat nappal a voksolás előtt még egy, a Fidesz le nem adott ajánlószelvényeivel kapcsolatos panasz ügyében kell döntenie a testületnek.

Lemondott az SZDSZ-es ferencvárosi kampányfőnök

Lemondott a fővárosi választási bizottságban betöltött tisztségéről Janás Ferenc, a testület SZDSZ által delegált tagja, a párt ferencvárosi kampányfőnöke; ezt maga Janás Ferenc tudatta.

Bekéri a Hír Tv felvételét a választási bizottság

A ferencvárosi választási bizottság elkéri a Hír Tv-től annak a felvételnek a vágatlan változatát, amelynek alapján a televízió, illetve a Magyar Nemzet azt állította, hogy a helyi időközi országgyűlési választáson az SZDSZ fizetett az ajánlócédulákért. Erről Horváth Péter, a helyi választási iroda helyettes vezetője tájékoztatott a testület szerdai ülése után.

Visszautasítja az SZDSZ kerületi kampányfőnöke a csalás vádját

Visszautasította az SZDSZ ferencvárosi kampányfőnöke azokat a Hír TV-ben, illetve a Magyar Nemzetben napvilágot látott információkat, melyek szerint a helyi időközi országgyűlési választáson a párt fizetett az ajánlócédulákért.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI