Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Lapok:

Személyek:

Kardos Péter highlight_off
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Hunvald ügyeinek listája egy érdekes lopással bővülhet

Miközben vádat emeltek Hunvald György volt erzsébetvárosi szocialista polgármester ellen, további ügyekben vizsgálódik a Központi Nyomozó Főügyészség és a rendőrség – tudta meg a hvg.hu.

Nemzetközi elfogatóparancs egy erzsébetvárosi képviselő ellen

Nemzetközi és európai elfogatóparancsot adott ki a Fővárosi Bíróság egy volt erzsébetvárosi önkormányzati képviselő, Czibula Csaba ellen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője szerdán.

Hunvald fizetése: Draskovicshoz fordult Erzsébetváros

Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszterhez fordult a főváros VII. kerületének önkormányzata Hunvald György, az előzetes letartóztatásban lévő polgármester fizetése ügyében - közölte Gergely József alpolgármester.

Újabb gyanú Hunvald társával szemben

Újabb ügyekkel gyanúsították meg ma Gál Györgyöt, az erzsébetvárosi képviselő-testület gazdasági bizottságának liberális elnökét a VII. kerületi ingatlanpanama kapcsán – tudta meg a hvg.hu.

Hunvald György tagadta a hivatali visszaélést

Újabb vallomást tett az előzetes letartóztatásban levő Hunvald György csütörtökön; az erzsébetvárosi polgármester tagadta, hogy hivatali visszaélést követett volna el - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.
Találatok: [6]  Oldalak:   1