Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Lapok:

Intézmények:

Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Seszták-ügy: belháború a jobboldalon

Kihátrálhat-e a jobboldali média elitalakulata a kormány mögül? – ez is a tétje a Simicska-érdekeltségű sajtóbirodalom újraindított támadásának a fejlesztési miniszter ellen. A belharc inkább alkudozást sejtet.

"Kihúzzák a reklámadó alól a kormányközeli kereskedelmi csatornát"

Fodor Gábor szerint a reklámadóhoz az utolsó pillanatban benyújtott módosító javaslat leginkább a TV2-nek kedvez. Az MLP elnöke szerint ezzel lehetőség nyílik az RTL Klub nyereségének érdemi csökkentésére, ami a Fidesz-KDNP közelébe került TV2 piaci részesedését emelheti. Másik lehetőségként felmerül az RTL Klub megszerzésének szándéka – írta.

Megszólalt a közgépes hangfelvétel fideszes szereplője

Witzmann Mihály tagadja, hogy a Közgép pénzelte volna a kampányát, szerinte elegendő a kampányra a törvényben megszabott összeg. Mint mondta, jogi lépéseket tesz az ügyet lehozó újság ellen. A siófoki fideszes jelölt szerint újabb bajai videó a róla kiszivárgott hangfelvétel.

Nem kell megmagyarázni a "pofátlan" prémiumokat

Már magyarázkodniuk sem kell júliustól a polgármestereknek, ha mondvacsinált okokból jutalmazzák meg kádereiket – akár veszteséges cégeknél is.

Másodszor fúrja meg a Fidesz a pártfinanszírozás reformját

Már a második alkalommal buktatja el a Fidesz a párt- és kampányfinanszírozásról folyó pártok közti egyeztetést. 2009-ben több hónapos tárgyalás után a parlamenti beterjesztés előtt új ötletekkel álltak elő. Most egy hónap alatt háromszor mondták le az egyeztetést arra hivatkozva, hogy nem jó nekik a kijelölt időpont.

Képviselői fizetés: ebben engedett a Fidesz a KDNP-nek

A tervezett 2013 helyett csak 2014-ben, a következő Országgyűlés megalakulásával lépnének hatályba a parlamenti képviselőkre vonatkozó új javadalmazási szabályok, ha a Ház elfogadja a fideszes Gulyás Gergely ezzel kapcsolatos, vasárnap benyújtott, zárószavazás előtti módosító indítványát.

Milliókat bukhatnak a kormánypárti képviselők Kövérék terve miatt

Súlyos milliókról kellene lemondaniuk a tervezett új szabályok szerint azoknak a kormánypárti képviselőknek, akik a parlamenti tevékenységük mellett is vállalnak munkát. A kedden "fellázadt" KDNP továbbra is ellenzi a teljes állású képviselőség bevezetését, mellyel a kereszténydemokraták szerint fontos szakmák képviselői esnének ki a parlamentből. A KDNP frakciójának közel fele elvérezne 2014-ben.
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>