Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Személyek:
Meggyes Tamás [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Elévülés miatt felmentették Meggyes Tamást

Első fokon, nem jogerősen felmentették a hűtlen kezelés vádja alól Meggyes Tamás volt esztergomi fideszes polgármestert és több társát elévülés miatt. Az elsőrendű vádlottat pénzbüntetésre ítélték.

Egy asztalhoz ült Esztergom polgármestere és Budai Gyula

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztossal tárgyalt kedden Tétényi Éva, Esztergom független polgármestere.

„Meggyes Tamás” feliratú homokzsák a Fidesz léghajójában

A demokrácia komoly erőpróbája lesz április 9-én az esztergomiak demonstrációja a fővárosban. Az eladósított, működésében csaknem ellehetetlenített Esztergom polgárai önkormányzati választást követelő petícióval vonulnak a Parlament elé, s a kormányzattól remélik a városvezetésben kialakult patthelyzet megoldását.

Meggyes Tamásnak elküldték a selyemzsinórt

Talicskák, csontvázak, hűtlen kezelés, hivatali visszaélés, halállista, sorozatos szabálytalanságok, vádaskodások, hazudozások, perek – az esztergomi polgármesteri hivatalban és környékén az őszi választás óta „zajlik az élet”, ám a helyzet feltehetőleg most tovább „fokozódik”.

Botrányok, csontvázak, időzített aknák – látogatás Esztergomban

Esztergomban a városházán hetek óta politikai szappanoperát játszanak, amely az őszi évad kirobbanó sikere. Főszerepekben: a régi és az új polgármester, a megválasztott képviselők, de mindenekelőtt a Fidesz-frakció tagjai.

500 ezer forintos pénzbüntetés az esztergomi polgármesternek

Az Esztergomi Városi Bíróság újabb - ezúttal 500 ezer forintos - bírságot szabott ki az esztergomi polgármesterre, mert az nem ismeri el a jegyzőt, akit a munkaügyi bíróság korábban más visszahelyezett az állásába.

Közpénzből népszerűsítenék a neten a polgármestert?

A hvg.hu birtokába került az a közpénzből készült tanulmány, amelyben a készítők arra adnak tanácsokat, miként lehetne Esztergom fideszes polgármesterét, Meggyes Tamást népszerűsíteni.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

Visszaélések az esztergomi polgármesteri hivatalban

Visszaélések az esztergomi polgármesteri hivatalban

Esztergom neve az önkormányzatban kialakult patthelyzet és különböző korrupciós ügyek kapcsán újra és újra felbukkant a médiában, miután 2010-ben új városvezetés alakult, és Meggyes Tamást Tétényi...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI