Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Lapok:

Intézmények:

Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) highlight_off
Találatok: [60]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

A köztakarítást is kormányközeli cégek kaparintják meg, súlyos milliárdokért

A konc nem kicsi: egyetlen tenderen 12 milliárdos megbízatást nyert novemberben a B+N Referencia Zrt. A társaság a G-nap után került Simicska bizalmi emberének számított Fonyó Károlytól Tombor Andrással több közös üzletet lebonyolító Kis-Szölgyémi Ferenc tulajdonába, aki egyébként 2013 óta vezeti a céget. Eleinte úgy tűnt, hogy Simicska kegyvesztése ezt a céget is lenullázza. Nem így történt.

Önként ajánlotta fel szolgálatait a korrupt NAV-os – börtönbe kerülhet

A borsodi nő előbb csak harmincezer forintot, később még több pénzt kért egy cég vezetőjétől, hogy ne legyen nála adóellenőrzés. Még egy műszaki cikket is megvetetett vele a maga részére. Egy másik vállalkozás vezetőjét belső információkkal látta el, amiért cserébe egy laptopot kapott – derül ki a korrupciós ügy vádiratából.

Az államnak adnia kell évi 380 milliót Garancsinak, és kész

A számlát persze a kereskedők állják. Tudta, hogy amikor a sarki zöldséges kifizeti a kötelező online kassza átlagosan 2000 forintos havidíját, akkor abból bruttó 378 forint személyesen Garancsi István zsebébe jut? És úgy tűnik, ezt az összeget kevesli.

Feljelentheti a NAV a taxisokat, ha migránsokat szállítanak

Nyári akciósorozatának részeként a taxisokat is ellenőrzi az adóhatóság, főleg a személyszállítók kedvelt gyűjtőterületein, a pénzügyőrök pedig az úton lévő gépjárműveket is megállíthatják, és ha az ellenőrzés során migránsok szállítására utaló körülményt észlelnek, a hatóság büntető feljelentést kezdeményez – közölte a NAV.
Találatok: [60]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>