Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Intézmények:
Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Korrupcióval vádolja a FIFA-t a brazil focilegenda

Romario, az 1994-es világbajnok brazil válogatott tagja, jelenlegi parlamenti képviselő éles kirohanást intézett a Nemzetközi (FIFA) és a Brazil Labdarúgó Szövetség (CBF) vezetői ellen, akiket gyakorlatilag korrupcióval vádolt meg.

Maradona egykori ügyvédje nyomozhat a FIFA-nál

A FIFA egy igazi nagyágyút kért fel a szervezeten belüli korrupciós ügyek feltárására. Kérdés, mennyire akar nyilvános nyomozást, vagy csak az imázsát próbálja ezzel kicsit helyrebillenteni.

Blatter újraválasztásának vizsgálatát kérte az Európa Tanács

Az Európa Tanács szerdán azt kérte a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA), hogy vizsgálja meg, milyen körülmények között zajlott le Joseph Blatternek, a szervezet svájci elnökének újraválasztása tavaly júniusban.

Futball - Korrupció: fix 2-es

Lennart Johansson, a FIFA volt alelnöke odamondott Sepp Blatternek, a FIFA elnökének, hogy a svájci nagyfőnöknek lassan le kellene szállnia a buszról. Halandó futballszurkoló számára kissé nehezen felfogható magaslatokban játsszák ezt a verbális csatát – mi sose tudtuk, mit jelent a világ legnagyobb sportszervezete élén hatalmi és korrupciós játszmákat irányítani vagy csak részt venni bennük.

FIFA-botrány: aggódnak és sürgetnek a szponzorok

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korrupciós ügyei kapcsán aggodalmukat fejezték ki a szponzorok is, mert attól tartanak, hogy a botrányok kereskedelmi károkat is okoznak.

A FIFA támogatja a fogadási csalások felderítését

A FIFA összesen 20 millió euróval támogatja az Interpolt a fogadási csalások nyomozásában.

Elutasították a két eltiltott FIFA-tag fellebbezését

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) illetékes testülete elutasította a szervezet két végrehajtó bizottsági tagjának fellebbezését, akik azért kaptak büntetést, mert a 2018-as és 2022-es vb helyszínéről tartott szavazás kapcsán pénzt fogadtak volna el a voksukért.

Túlzottnak tartja a korrupciós büntetéseket a FIFA egyik alelnöke

Csung Mong Jun, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) egyik alelnöke szerint túlzottak a korrupciós ügyben kiszabott büntetések.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI