Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Intézmények:
Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) [X] Kapcsolódó szervezet
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Farkas Flórián: "minden szót vállalok"

"Minden általam elmondott szót és kijelentést vállalok, és úgy gondolom, hogy a roma támogatások korábbi kifizetési gyakorlatával nemcsak én, hanem a cigány és nem cigány közvélemény is mélyen egyetért" - közölte Farkas Flórián roma támogatásokat felügyelő miniszteri biztos a nyilvánosságra került hangfelvételeivel kapcsolatban.

Helyettese szerint Kolompár Orbán "teher a cigányság számára"

Kolompár Orbán álljon félre, mert "teher a cigányság számára" - mondta Kozák János, a Magyarországi Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetségének (Macifész) elnöke, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) általános elnökhelyettese csütörtökön a roma aktivisták fórumán a Veszprém megyei Nemesszalókon.

Kolompár Orbán esete a sikkasztással

Kolompár Orbánnal, az Országos Cigány Önkormányzat elnökével szemben a VI.-VII. kerületi ügyészség sikkasztás és a számvitel rendjének megsértése miatt emelt vádat. A politikus még az eljárás időtartamára sem függesztette fel tisztségének gyakorlását.

Vádat emeltek Kolompár Orbán ellen

Sikkasztás és a számvitel rendjének megsértése miatt vádat emelt az ügyészség Kolompár Orbán ellen - közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel pénteken.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI