Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language
Találatok: [119]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Egyelőre visszakapta adószámát az Ökotárs a bíróságtól

Kitűzte a bíróság a tárgyalást az Ökotárs Alapítvány, az Autonómia Alapítvány és a DemNet Alapítvány adószám-felfüggesztésének ügyében – közölte az Ökotárs kedden, miután kézhez kapták a bírósági végzést.

Tanácstalanok a bírók a Pintér Sándorral szembeni feljelentésekkel

Öt feljelentésre háromféleképpen reagált a Pesti Központi Kerületi Bíróság, pedig valamennyinek ugyanaz volt a tárgya. Pintér Sándor ellen április elején érkeztek a feljelentések, mert egy interjúban a belügyminiszter visszaélések elkövetésével vádolta meg azokat a rendőröket, akik a törvényi lehetőséget kihasználva korkedvezménnyel mentek nyugdíjba.

Pintér volt érdekeltsége szerelte fel a kapitányságokat riasztóval

Mintegy nyolcvanmillió forintért végezte el Pintér Sándor belügyminiszter egykori cége, a Civil Biztonsági Zrt. érdekeltsége a budapesti kerületi kapitányságok objektumvédelmi biztonsági rendszereinek kiépítését – közölte a hvg.hu megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). Az Erando Kft. által kiépített mozgásérzékelős riasztó rendszerekről egy rendőr név nélkül elmondta, bár felszerelték, de eddig még nem használták őket.

Kérdőre vonná a főkapitányt az MSZP az Ökotárs-házkutatás miatt

Az Ökotárs Alapítvány elleni "rendőrattakról" kérdezi Papp Károly országos rendőrfőkapitányt a szocialista Bárándy Gergely, aki szerint jó esélye van annak, hogy a miniszterelnök személyes parancsára tartottak házkutatást a civil szervet irodájában.

Lázár belátta, hogy egyedül nem bír el a norvégokkal

A Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint lehetséges, hogy az Európai Bizottsághoz fordul a magyar kormány a Norvégiával kialakult vita miatt. Azért annyira nem lelkesen vennénk igénybe a brüsszeli segítséget, mert Lázár úgy fogalmazott: "valószínű, hogy erre fogunk ráfanyalodni". Lázár nem válaszolt arra a kérdésre, hogy túlzónak tartja-e a hétfői rendőri akciót az Ökotárs és a Demnet ellen, szerinte ezt a rendőrségtől kellene megkérdezni.

ORFK: Nem volt túlzás 51 rendőrt küldeni az Ökotársra

A gazdasági bűnözés elleni főosztály 43 tagja tartott házkutatás az Ökotárs Alapítvány ügyében, az intézkedést 8 rendőr biztosította. A rendőrség szerint a fellépés nem volt megfélemlítő jellegű.

A pénznél többet ér a barátság - legalábbis az illegális adatszerzésben

Szeretné tudni, hogy a megvételre kinézett autót körözik-e, mert lopott? Kíváncsi arra, hogy az üzlettársa ellen folyó büntetőeljárásban érintetté válhat-e? A lakásvásárlásnál gond lehet a tulajdonossal, mert priusza van, és korábban éppen ingatlancsalás miatt büntették meg? Pénzért minden információ beszerezhető, de ha jók az ember kapcsolatai, még ingyen is.

Norvégia kiakadt a civileknél lezajlott házkutatások miatt

Teljesen elfogadhatatlannak nevezte Norvégia kedden azokat a házkutatásokat, amelyeket előző nap tartottak a magyar hatóságok két norvég támogatású civil szervezetnél, és azzal vádolta a budapesti vezetést, hogy el akarja hallgattatni a bírálatokat.
Találatok: [119]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>