Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
IBH Depo Ingatlanforgalmazó [X]
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Több tucat károsult, legalább egymilliárd forintos kár, gyanúsított viszont egy sincs az IBH Depo-ügyben

Mintegy 320 millió forintot húzott le egy üzletemberről az a férfi, akinek a befektetési szolgáltatásaival kapcsolatban nyomozás folyik már több hónapja. Az eddig ismert kárérték egymilliárd forint körüli, de az ügybe bevont magánnyomozók szerint elérheti a másfél milliárdot is. A privát kopók furcsállják, hogy a hatósági vizsgálódás több mint fél év elteltével is csak odáig jutott, hogy házkutatásokat tartottak az IBH Depo Zrt.-nél, de gyanúsítottja még mindig nincs a rendőrségnek.

Felszámolják a csaló céget

Elrendelte az IBH Depo felszámolását a Fővárosi Törvényszék. Lapunk azonban úgy értesült az egyik jogi képviselőtől, hogy a cég vezetője már eltüntette a vagyonát, illetve azt a legalább másfél milliárd forintot, amelyet ügyfelei adtak foglalóként, valamint előlegként. A károsultak azt is jelezték, sokan annak reményében nem tettek feljelentést, mert ígéretet kaptak, hogy hamarosan visszakapják a pénzüket.
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Akták

MKB eladása

MKB eladása

Az MKB bankot a magyar állam 2014-ben vette meg a bajor tartományi banktól, amely fölött a tulajdonosi jogokat 2014 decemberétől a Magyar Nemzeti Bank gyakorolta. 2016 júniusában zárult le a bank privatizációja:...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI