Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Ifjúsági Demokrata Fórum [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Zuschlag János és a pártfinanszírozás hálója

Sajátos pártfinanszírozási háló képe rajzolódott ki az elmúlt hetekben Zuschlag János volt szocialista politikusnak a Bács-Kiskun Megyei Bíróság előtt hétfőn zárult vallomássorozatából.

Az Ifjúsági Demokrata Fórum elhatárolódik a Zuschlag-per vádlottjától

Az Ifjúsági Demokrata Fórum Prácser Lászlónak, a Zuschlag-per kilencedik rendű vádlottjának vallomására reagálva közleményt adott ki, melyben elhatárolódik volt tagjának nyilatkozatától.

MDF-es szál a Zuschlag-ügyben

Tagadta bűnösségét Prácser László, a Zuschlag-per kilencedrendű vádlottja, az MSZP volt Bács-Kiskun megyei politikusainak nevével fémjelzett, bűnszervezetben elkövetett csalás-sorozat miatt indult perének tegnapi tárgyalásán.

Jobb oldali ifjúságpolitikus a Zuschlag-perben

A kecskeméti születésű, jelenleg a fővárosban élő Prácser Lászlót hallgatta ki ma (kedd) Zuschlag-per bírája. A jobboldali ifjúsági mozgalmakban tevékenykedő vádlott nem ismerte el a bűnösségét.

Szoros együttműködés Zuschlag és Prácser László között

A jobboldali ifjúsági mozgalomban tevékenykedő Prácser László részt vett a pályázatok elbírálásában és segítette a Zuschlag Jánoshoz kötődő civil szervezetek pályázatainak eredményes elbírálását.

"Ideológiailag távol állok Zuschlagtól"

Az MDF ifjúsági szervezetének egyik alapítójával, magát a baloldaliságtól távol tartó, keresztény szemléletű vádlott, Prácser László meghallgatásával folytatódott kedden délelőtt a Zuschlag-per.

Dávid Ibolya: "remélem, teljes körű lesz a vizsgálat"

Az MDF elnöke szerint meg kell várni, mi történik az eljárás során, egyelőre nem lehet tudni, milyen magasságokig fog ez az ügy eljutni.
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI