Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Imhof Gábor [X]
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Pécsi vesztegetés: megszólalt a volt gazdasági főigazgató

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) volt gazdasági főigazgatója állítja, egy nem közbeszerzésre kötelezett magáncég saját építőipari beruházásáról és 70 millió forint nyereségéről beszélt Bódis Józseffel, a PTE jelenlegi rektorával azon a hangfelvételen, amelyet egy ismeretlen pénteken juttatott el több szerkesztőségnek. Imhof Gábor szombaton nyilatkozott a hvg.hu-nak.

Szabadlábon a pécsi egyetem volt gazdasági főigazgatója

Szabadlábra helyezte a Győri Törvényszék Imhof Gábort, a Pécsi Tudományegyetem egykori gazdasági főigazgatóját, akit folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett csalás, vesztegetés és más súlyos bűncselekmények elkövetésével vádol az ügyészség.

Egyetemi vesztegetés: mit művelt a fővádlott a bankkártyával?

Ártatlannak vallotta magát a pécsi egyetemi vesztegetési ügy elsőrendű vádlottja a Győri Törvényszéken tartott hétfői tárgyaláson.

Húzzák az időt a pécsi vesztegetési ügyben

Novemberre halasztották a pert, mert a harmadrendű vádlott védőváltást jelentett be. A bíró szerint teljesen egyértelmű az időhúzás.

Nyomozati anyagokat tett közzé blogján a visszaéléssel gyanúsított egyetemi főigazgató

A pécsi egyetem volt főigazgatójának ügyvédje nem tudta megmondani, volt-e joga előzetes letartóztatásban levő ügyfelének, hogy a rendőrség által neki átadott dokumentumokat nyilvánosságra hozza.

Előzetesben marad a pécsi egyetem volt főigazgatója

Meghosszabbította április 26-ig a Pécsi Tudományegyetem (PTE) vesztegetéssel gyanúsított volt gazdasági főigazgatójának előzetes letartóztatását a Pécsi Városi Bíróság pénteken.

Huszonkilenc embert akarnak megvádolni a pécsi egyetem gazdálkodása miatt

Huszonkilenc ember ellen javasol vádemelést a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a Pécsi Tudományegyetem gazdálkodásával összefüggő vesztegetési ügyben - hangzott el az m1 Kékfény című műsorában hétfőn.

A volt főigazgatónak nem kell a DVD

Csak három napot kapott az ellene folyó nyomozás 17 ezer oldalnyi iratainak tanulmányozására I. Gábor, a Pécsi Tudományegyetem (PTE) volt főigazgatója, akit a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vesztegetéssel gyanúsít.

A volt főigazgató már nem közalkalmazott - ha bűnös, 15 év a maximum

Közös megegyezéssel megszűnt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) vesztegetéssel gyanúsított volt gazdasági főigazgatójának a közalkalmazotti jogviszonya hétfőn.

Megszűnt a vesztegető volt pécsi főigazgató jogviszonya

Közös megegyezéssel megszűnt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) vesztegetéssel gyanúsított volt gazdasági főigazgatójának a közalkalmazotti jogviszonya hétfőn.
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Kulcsár-ügy

Kulcsár-ügy

Szász Károly PSZÁF elnök 2003 nyarán történt megveretése után kapott fokozott figyelmet a Pannonpast ügyében végzett PSZÁF vizsgálat. Ebből kiderült, hogy a K&H Equities jelentős szerepet játszott...
Vesztegetés a PTE-n

Vesztegetés a PTE-n

A Pécsi Tudományegyetemen az ügyészség egy 2012 őszén kezdődött vesztegetési perben huszonhét ember ellen emelt vádat költségvetési szerv önálló intézkedésre jogosult dolgozója által bűnszövetségben...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI