Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
In-Kal Security [X]
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kun az exkapitányra vallott

Kun Tamás, a csepeli kettős gyilkosság elsőrendű vádlottja azt vallotta a bíróság előtt, hogy a volt csepeli rendőrkapitány személyesen ajánlotta őt az intézmény meggyilkolt vezetőjének.

Az In-Kal őrzi a főügyészséget

A Központi Nyomozó Főügyészség épületét az az In-Kal Security védi, amely a Gyurcsány-kormánytól számos, összességében milliárdos állami megbízást kapott, és az úgynevezett HM vesztegetési ügy aktáiban is felbukkan a neve.

Kovács László tagadta az In-Kalos ismeretséget

Tagadta Kovács László, hogy ismerné az In-Kal tulajdonosait. A szocialista politikus azt mondta: Lasz György két fiával csak köszönőviszonyban van, az idősebb Lasz Györggyel pedig csak rendezvényeken találkoztak.

Dagad a HM-es botrány: eddig nem ismert részletek derülhetnek ki (+videó)

A HM-es vesztegetési ügy feltárását szorgalmazza az Országgyűlés honvédelmi bizottságának fideszes elnöke, Kocsis Máté is. A testület külön albizottságot állított fel az elmúlt nyolc év kormányzati intézkedéseinek kivizsgálására. Hende Csaba honvédelmi miniszter szerint további feljelentések várhatók.

In-Kal-szál a HM-ügyben?

A Gyurcsány-kormánytól számos állami megbízást elnyerő és ebből egyfajta magánhadsereget kiépítő In-Kal Security is megjelenik a HM-vesztegetési ügy aktáiban.

Büntetőeljárás a megfigyelt bírónő miatt

Büntetőeljárást indított a még Papcsák Ferenc volt elszámoltatási kormánybiztos által bejelentett, az In-Kal Security által megfigyelt bírónő ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt – mondta lapunknak Futó Barnabás, a sértett jogi képviselője.

Nyomozás a megfigyelt bíró ügyében

Az In-Kal Security által magánnyomozati módszerekkel megfigyelt bírónő ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) büntetőeljárást indított – tudtuk meg tegnap Fazekas Géza főügyészségi szóvivőtől.

Budai: taktikázik az ügyészség

Budai Gyula szerint Gyurcsány Ferenc büntetőjogi felelőssége nem kerülhető meg a sukorói beruházás ügyében.

Papcsák: Jogi eljárásokat indítottam rágalmazóim ellen

Papcsák Ferenc szerint az elmúlt napokban több MSZP-s is hazug lejárató kampányt indított ellene. Az őt rágalmazó politikusok ellen jogi eljárásokat indított.
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Korrupció a HM-ben (2004-2006)

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

A katonai ügyészség - Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - nyomozást indított a Honvédelmi Minisztériumban (HM) történt vesztegetések és más bűncselekmények gyanújával....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI