Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Informatikai Kockázati Tőkealap-Kezelő Zrt. [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kétes feltőkésítés

A Nemzeti Nyomozó Iroda december elsejéig meghosszabbította a nyomozás határidejét az Informatikai Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. 2004 és 2010 közötti gazdálkodása miatt indult büntetőeljárásban – tájékoztatta a Magyar Nemzetet Bagoly Bettina, a nyomozást felügyelő Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Kitartóan fedezik a DBR új prominensét

Immár a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálódik az IKT Zrt. gyanús állami támogatása ügyében. A cég felügyeleti szervének volt vezetője nemrég kapott komoly tisztséget a DBR Metrónál.

Titokzatos munkatárs a DBR-nél?

Milliárdos támogatási botrányba keveredett vállalattól is érkezhetett vezető munkatárs a DBR Metro Projekt Igazgatósághoz, ahol gigapénzek felett döntenek.

Nem érintett Heller Ágnes fia

Heller Ágnes fia, Fehér György nem érintett az Informatikai Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. ügyében, amelyben Budai Gyula feljelentést tett.

Elindult a nyomozás: 1,7 milliárdos kár érhette az államot

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) az informatikai kis- és középvállalkozások támogatására szánt állami pénzek vélhetően szabálytalan felhasználása miatt nyomoz.

Kóka a pácban? - 1,7 milliárd után nyomoz az NNI

Nyomozást rendelt el a Nemzeti Nyomozó Iroda az informatikai kis- és középvállalkozások támogatására szánt állami pénzek 2004 és 2010 közötti, vélhetően szabálytalan felhasználása miatt.

"Dolgozunk, keményen" - Hol tart az elszámoltatás?

Drágán vásárolt festmények, filozófusok pályázatai és egy sokat használt benzinkártya is magára vonta az elszámoltatási kormánybiztos figyelmét az elmúlt egy évben. Az [origo] megnézte, hol tart az elszámoltatás.

Százmilliós input, virtuális tulajdonosok: Budai feljelentést tett (+videó)

Újabb milliárdos ügyben tett feljelentést tett az elszámoltatási kormánybiztos. Budai Gyula az előző kormány informatikai beszerzései miatt fordult a hatóságokhoz.

Kóka is érintett lehet Budai legújabb feljelentésében

Feljelentést tett ismeretlen tettes ellen az elszámoltatási kormánybiztos az Informatikai Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. 2004 és 2010 közötti gazdálkodása miatt.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Négyes metró

Négyes metró

 A negyedik budapesti metróvonal ötlete még a 70-es években született meg, ám a 1996-ban elkészült el a megvalósíthatósági tanulmány után csak 2003-ban írták alá a kivitelezési szerződést. Közlekedési...
Filozófuspályázatok

Filozófuspályázatok

2005-ben a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) által kiírt pályázatokon a Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai Kutatóintézete három évre 70 millió 500 ezer forint vissza nem térítendő...
Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Korrupció a HM-ben (2004-2006)

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

A katonai ügyészség - Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - nyomozást indított a Honvédelmi Minisztériumban (HM) történt vesztegetések és más bűncselekmények gyanújával....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI