Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
ING [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Nagyon durva dolgok jöhetnek

A kötelező magánnyugdíjpénztárakat működtető magántársaságok a pénztártagokat megkárosítva jártak el és pazarló módon gazdálkodtak – állapította meg az öt legnagyobb pénztár tízéves tevékenységét átvilágító Kehi-vizsgálat.

Az ING szerint nincs fizetési kötelezettsége a pénztártagok felé

A mai napon a sajtóban megjelent, az ING-t negatívan feltüntető cikkekkel kapcsolatban a következőket kívánja közzétenni az ING: "az ING Nyugdíjpénztár mindig a tagok érdekeit szem előtt tartva és a törvényi előírásoknak megfelelően jár el".

Milliárdos nyugdíjpénztári túlszámlázások

Az elmúlt napok sajtóhírei szerint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) négy magánnyugdíjpénztárnál (mnyp.) is azt állapította meg, hogy befektetéseiknél nem a tagok érdekeit képviselték.

Kétmilliárdos kártyabírság

A versenyhivatal kétmilliárdos bírságot szabott ki, miután több pénzügyi vállalkozás éveken át egyeztette egymással a bankkártyás jutalékaik alapjául szolgáló díjakat.

Kétmilliárdos bírság a bankkártyás kartellért

A Visa és a Mastercard 477-477 millió, hét magyar bank pedig további összesen 954 millió forintos bírságot kapott a GVH-tól, amiért még 1996-ban versenykorlátozó módon állapodtak meg a bankkártyás tranzakciók utáni jutalékokról.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI