Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Ispánki László [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Megy a volt MSZP-pénztárnok

Visszavonta Fabriczky András elnök-vezérigazgató megbízatását a VI. kerületi önkormányzat képviselő-testülete. Szinte ezzel egy időben a BRFK-n tett feljelentést Lászay János volt terézvárosi önkormányzati képviselő a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt.-nél 2009-ben készült átvilágítás eredményére hivatkozva.

Utolsó botránycsepp a pohárban

A terézvárosi képviselő-testület feloszlatását, új időközi önkormányzati választást kezdeményez a Fidesz és a KDNP. Az egymás után felszínre kerülő korrupciós ügyek, a felelőtlen vagyongazdálkodás miatt nem látnak más megoldást.

Feloszlatnák a terézvárosi testületet

"A polgári koalíció ma a szocialista–szabad demokrata vezetésű terézvárosi képviselő-testület feloszlatását és időszaki választások kiírását kezdeményezi" – mondta Hassay Zsófia, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

Bilincsben vitték el a vezérigazgatót

Az igazgatósági ülésről vitték el szerdán kihallgatásra a nyomozók a Terézvárosi Vagyonkezelő vezérigazgatóját, K. Pétert.

Balul sült el a Lop-stop!

Hat évvel ezelőtt a 2002-es választások idején Kuncze Gábor, a szabad demokraták elnöke még Lop-stop! táblával indult harcba a szavazatokért, Magyar Bálint pedig az Orbán Viktor vezette kormányzatról mint "szervezett felvilágról" beszélt. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a K & H-botrány lassan a homályba vész a máig ismeretlen gyurcsányival együtt, a viszonylag frissnek számító Zuschlag-ügy szálai pedig mára elérték Gyurcsányt.

Sikkasztásért négy évet kapott egy volt MSZP-s

Elsőfokon négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték sikkasztásért Ispánkai László volt szocialista önkormányzati képviselőt. Az általa vezetett Terézvárosi Vagyonkezelő Rt. pénzéből 2003-ban 120 milliót szó szerint kivett a trezorból.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI