Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
ITD Hungary Zrt. [X]
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Hova tűnt a pénz? Fidesz-közeli hitelközvetítő a csőd szélén

Legalább kétmilliárdos az adóssága, saját tőkéjét is felélte a Fideszhez több szálon kötödő Creditime Zrt. A cég igazgatóságában és felügyelő-bizottságban közel fél évig állt a bál. A felügyeletét ellátó jegybank egyelőre kivár.

Az ITD Hungary nem tud sikkasztás miatt indult nyomozásról

Az állami tulajdonú ITD Hungary Zrt. a mai napig nem kapott hivatalos megkeresést arról, hogy a rendőrség a cég gazdálkodásával kapcsolatban, különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás gyanúja miatt nyomozást indított.

Célkeresztben Papcsák Ferenc

A korábbi kormánybiztosi és a mostani zuglói polgármesteri tevékenysége miatt érik nap mint nap támadások – állította lapunknak Papcsák Ferenc fideszes polgármester, Zugló első embere

Nyomoznak az ITD Zrt.-nél

Különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság az ITD Hungary Zrt.-nél.

Sikkasztás miatt nyomoznak az ITD Hungary Zrt.-nél

Különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az ITD Hungary Zrt.-nél.

Büntetőeljárás a megfigyelt bírónő miatt

Büntetőeljárást indított a még Papcsák Ferenc volt elszámoltatási kormánybiztos által bejelentett, az In-Kal Security által megfigyelt bírónő ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt – mondta lapunknak Futó Barnabás, a sértett jogi képviselője.

Nyomozás a megfigyelt bíró ügyében

Az In-Kal Security által magánnyomozati módszerekkel megfigyelt bírónő ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) büntetőeljárást indított – tudtuk meg tegnap Fazekas Géza főügyészségi szóvivőtől.

Új fejezet nyílt Sukoró-ügyben

A Fejér megyei helyszínre idegenforgalmi és kaszinókmplexumot tervező befektetők a beruházás kiemelt státusának visszaállítását sürgetik, valamint várják a 2,6 milliárd forintos állami támogatást is.

Papcsák: A pannon polip bögyében vagyok

Szabályos leleplezőnek szánt írást tett közzé a Népszava Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztosról. A legsúlyosabb kritika a képviselővel szemben az, hogy álláshalmozó, miközben a szerzők megpendítik az összeférhetetlenséget is.
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

ITD tanácsadói tender

ITD tanácsadói tender

Rétfalvi György, az azóta megszűntetett Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (ITD Hungary Zrt.) volt üzlettársának cége nyerte meg az ITD által 2009-ben tanácsadásra kiírt, összesen...
Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
MÁV Cargo privatizáció

MÁV Cargo privatizáció

A MÁV Cargo privatizációjára a MÁV Zrt. 2007 május végén írt ki pályázatot. Az eljárás során a 12 induló közül 102,5 milliárd forintos ajánlatával a Rail Cargo Austria (RCA) és partnere a Győr-Sopron-Ebenfurti...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI