Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Ivády Gábor [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Beleszaladt a saját pofonjába a korrupció ellen küzdő párt

Még a botrány kirobbanása előtt távozott posztjáról az LMP-választmány azon tagja, akit az Átlátszó.hu hozott összefüggésbe egy Lázár János által az utolsó percben lefújt uniós pályázattal.

Ki hagy el kit: Ivády az LMP-t vagy fordítva?

Kilépett a Lehet Más a Politika parlamenti frakciójából és a pártból is Ivády Gábor. Döntését ideológiai nézetkülönbségekkel indokolta.

Ivády Gábor kilép az LMP-ből

Kilép a Lehet Más a Politika parlamenti frakciójából és a pártból is Ivády Gábor – értesült a Népszabadság.

Nem dőlt még el Ivády sorsa

Egyelőre nem döntött az LMP parlamenti frakciója Ivády Gábor ügyében. Mint ismeretes, a párt egyetlen polgármestere fél millió forintot fogadott el egy olyan szervezettől kampánycélra, amely a Lehet Más a Politika feketelistáján volt. Sajtóértesülések szerint Ivády a pénzt nem fizette be a pártkasszába.

Az LMP semmit sem látott Ivády félmilliójából

Filléres gondokkal küzdött az LMP áprilisban, amikor Ivády Gábor közel 500 ezer forintot kapott egy magánszemélytől, de a pénzt mégsem fizette be a pártkasszába. A pártban most azzal gyanúsítják, hogy magáncélra akarta használni a támogatást. Az LMP eddigi egyetlen polgármesterével szemben kiszabandó, párttársai által jónak látott szankciók a kizárás és a megrovás között ingadoznak.

Tiltólistás kampánytámogatás - Kitették a pártból az LMP sikeremberét

Az LMP politikai tanácsa megrovásban részesítette a Lehet Más a Politika egyetlen polgármesterét, Ivády Gábort, mert a parlamenti mandátummal is bíró politikus olyan cégtől fogadott el kampánytámogatást, amelyet az LMP választmánya előzőleg feketelistára tett. A STOP úgy tudja, az LMP etikai bizottsága kizárta Ivádyt, ezt a döntést enyhítette megrovásra a politikai tanács.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

Kamupártok kampányfinanszírozása

Kamupártok kampányfinanszírozása

2013. június 10-én fogadta el az Országgyűlés azt az új, a 2014-es országos választásokra szabott kampányfinanszírozási szabályozást, amellyel kapcsolatban az ellenzék és a civilek kezdettől fogva...
Felfüggesztett naperőműtender

Felfüggesztett naperőműtender

A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében 2013 nyarán a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) milliárdokat osztott szét magáncégeknek napelemerőművek, napelemtelepek létesítésére....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI