Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Janás Ferenc [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Időközben, Ferencvárosban

A ferencvárosi időközi választáshoz fűződő botrányok és jogorvoslatok miatt külföldön nem tudtak voksolni a választójoggal rendelkező állampolgárok.

Hétfőn összeül a helyi választási bizottság

Hétfőn összeül a kerületi választási bizottság a ferencvárosi időközi parlamenti választás miatt. Hat nappal a voksolás előtt még egy, a Fidesz le nem adott ajánlószelvényeivel kapcsolatos panasz ügyében kell döntenie a testületnek.

Visszaléptetnék az SZDSZ-es jelöltet is Ferencvárosban

A rendőrségi szakértő ma kezdi vizsgálni a január 11-i ferencvárosi időközi parlamenti választás kilenc jelöltjének lefoglalt kopogtatócéduláit. A bűnüldözők a népszavazás és népi kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ferencvárosban tovább hízik a csalási botrány

Az IX. kerületben leadott összes kopogtatócédulát lefoglalta a rendőrség, és vizsgálják már a Hír Televízió által bemutatott felvételeket is. Időközben Janás Ferenc, az SZDSZ kampányfőnöke lemondott választási bizottsági tisztségéről.

Lemondott az SZDSZ-es ferencvárosi kampányfőnök

Lemondott a fővárosi választási bizottságban betöltött tisztségéről Janás Ferenc, a testület SZDSZ által delegált tagja, a párt ferencvárosi kampányfőnöke; ezt maga Janás Ferenc tudatta.

Bekéri a Hír Tv felvételét a választási bizottság

A ferencvárosi választási bizottság elkéri a Hír Tv-től annak a felvételnek a vágatlan változatát, amelynek alapján a televízió, illetve a Magyar Nemzet azt állította, hogy a helyi időközi országgyűlési választáson az SZDSZ fizetett az ajánlócédulákért. Erről Horváth Péter, a helyi választási iroda helyettes vezetője tájékoztatott a testület szerdai ülése után.

Másodfokon is kizárt a küzdelemből a választási bizottság három pártot

A több száz hamis ajánlószelvényt leadó három párt botránya után újabb hullámokat vet a ferencvárosi időközi parlamenti választási küzdelem: a jelek szerint ezúttal az SZDSZ-t próbálták csőbe húzni.

Provokáció célkeresztjében az SZDSZ

Rejtett kamerával felszerelt "aktivista" próbálta hamis ajánlócédulákkal lebuktatni a liberálisokat a ferencvárosi választás előtt. Az SZDSZ viszont az "aktivistát" próbálta lebuktatni.

Feketén vásárolt kék cédulák a ferencvárosi SZDSZ-nél

Újabb csalás gyanúja vetődött fel a január 11-i fővárosi ferencvárosi parlamenti képviselői választással kapcsolatban. Ezúttal a pártelnök-választási csalásáról elhíresült SZDSZ az érintett.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI