Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Joó Tibor [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Nem voltak fővárosi "kapcsolattartói" a Főtávnak a vezérigazgató szerint

Hagyó Miklóssal csak normál hivatali kapcsolata volt a Főtávnak, a cégnél nem fordultak meg önkormányzati kapcsolattartók, a Hír TV-ben elhangzott, egyebek mellett a hűtlen kezelés gyanúját felvető értesülések cáfolatát pedig a vezérigazgató már eljuttatta az ügyészséghez - ezt állították a Főtáv Zrt. vezetői csütörtöki sajtótájékoztatójukon, ahova nem engedték be a társaság ügyeivel foglalkozó műsor stábját.

Hűtlen kezelés gyanúja a Főtávnál

Nyomozást rendelt el hűtlen kezelés gyanúja miatt a Főtáv Zrt.-vel összefüggésben tegnap a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőrség közleményében megjegyezte, hogy az ügyben egy magánszemély tett feljelentést, mert szerinte a Főtáv Zrt. nem a hatályos jogszabályoknak megfelelően vett részt egy csepeli lakópark fűtési rendszerének kiépítésében, amelylyel az okozott vagyoni hátrány meghaladja a 180 millió forintot.

Ultimátumot kapott Wieszt

Rövid, egy-két napos "ultimátumot" kapott az MSZP-től a korrupciógyanúba keveredett Wieszt János újbudai MSZP-s kerületi képviselő arra, hogy tisztázza magát.

Főtáv-botrány: egyelőre nem indult nyomozás az ügyben

A hírTV Célpont című műsorának birtokába került beszélgetés szerint az egyik volt igazgatón keresztül havonta 50 millió forintot kért vissza Hagyó Miklós, a ma már előzetesben ülő volt MSZP-s főpolgármester-helyettes.

Fantommá vált céggel kötött szerződést a Főtáv

Nem létezik az a DPE Kft., amely a Főtáv közleménye szerint szerződésben állt a fővárosi vállalattal és amelynek a körözés alatt álló Joó Tibor volt az alvállalkozója. A valóságban egy „nevesincs” társaság volt a szerződő fél, de a cég azóta fantomizálódott.

Vizsgálat a Főtáv-igazgató ügyében

A Nemzetbiztonsági Hivatal vizsgálja, valóban a titkosszolgálat egyik munkatársa révén kerülhetett-e a Főtáv igazgatói székébe a csalás miatt évek óta körözött Joó Tibor, aki mellesleg azt állította, Hagyó Miklós tőle is tízmilliókat követelt havonta.

Joó Tibor nyilatkozatának ügyében már az NBH is vizsgálódik

A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) közleménye szerint "a Főtáv Zrt. nem szerepel a nemzetbiztonsági védelem alatt álló intézmények listáján és így az NBH-nak semmiféle hivatalos kapcsolata nem lehetett e cég tisztségviselőivel".

Körözték, igazgató lett

Egy öt éve körözés alatt álló személyt neveztek ki a nemzetbiztonsági védelem alatt álló Főtáv Zrt. igazgatójának 2007 decemberében – közölte a Hír TV Célpont című műsora megjegyezve, a megbízás Hagyó Miklós tudtával történt, aki állítólag havi ötvenmillió forintot kért az új vezetőtől. A szövevényes ügynek titkosszolgálati vonatkozásai is lehetnek.

Zavaros a "Hagyó ötvenmilliót szedett be a Főtávtól" sztori

Nemcsak a BKV-tól, hanem a Főtávtól is kért úgynevezett „tagdíjat” Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes egy, a Hír TV-ben sugárzott beszélgetés szerint. A körözött bűnöző vádló minden állítását tagadják.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI