Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Juhászné Lévai Katalin [X]
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Megrótta a bíróság a volt szocialista elnököt

Bűnsegédként elkövetett közokirat-hamisításért szerdán jogerősen is megrovásban részesítette a Debreceni Törvényszék Juhászné Lévai Katalint, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés és a Hajdú-Bihar Megyei Területfejlesztési Tanács korábbi szocialista elnökét.

Alakul a szocialista börtönválogatott

Kémkedés, az ország nemzetbiztonsági érdekeinek veszélyeztetése, állami földterületekkel és az önkormányzati vagyonnal való visszaélések, békés demonstrálók megveretése, korrupció – büntetőjogi szempontból így írható le a Gyurcsány Ferenc vezette kormányok működése.

Megrovás a volt szocialista politikusnak

A bíróság szerint Juhászné Lévai Katalin úgy írt alá egy iratot, hogy tudta: a dokumentum valótlan dátumot tartalmaz egy cég megbízásának időpontjára vonatkozóan. Hajdú-Bihar megye volt elnöke a legenyhébb büntetést kapta, de fellebbez.

Közokirat-hamisítás miatt megrovást kapott Juhászné Lévai Katalin

Bűnsegédként elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt megrovásban részesítette Juhászné Lévai Katalin szocialista politikust, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés és a Hajdú-Bihar Megyei Területfejlesztési Tanács volt elnökét kedden a Debreceni Járásbíróság.

Kihallgatták Juhásznét

Gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Juhászné Lévai Katalint. A volt szocialista országgyűlési képviselőt közokirat-hamisítással gyanúsítják.

Gyanúsított lett Juhászné Lévai Katalin

Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség társtettesként elkövetett közokirat-hamisítás gyanújával Juhászné Lévai Katalin volt MSZP-s országgyűlési képviselőt – tájékoztatta a Magyar Nemzetet Jónáné Pocsai Edit, a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség szóvivője.

Ítélkezhetnek a szocialista Juhászné felett

Bíróság elé állhat Juhászné Lévai Katalin (MSZP), mivel nem lett az új parlament tagja, és már nem védi a mentelmi jog. Ismert, a volt szocialista képviselőt, a megyei közgyűlés egykori elnökét társtettesként elkövetett közokirat-hamisítással vádolta a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség.

A gyanú árnyékában maradt pár képviselő

Fiktív számlázás, közmunkásokkal való trükközés, egy könyvvizsgáló jogosulatlan visszahívása - több képviselő keveredett ehhez hasonló gyanús ügyekbe, de mivel az Országgyűlés nem függesztette fel mentelmi jogukat, megúszták az eljárást.

Bírósági tárgyalás helyett elnöki szék

Juhászné Lévai Katalint, akit a Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség elnökeként alig egy éve köz- és magánokirat-hamisítással vádoltak meg, most a Gazdasági, Agrárfejlesztési és Versenyképességi Munkabizottság elnökének nevezik ki.
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI