Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Juszt László [X]
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Orbán Viktor, a német bombagyáros és az orosz maffiafőnök – változatok egy kompromatra

Az orosz nyelvű Insider portál szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök még ellenzéki politikusként, a kilencvenes évek elején állítólag kenőpénzt vett át a „bombagyáros” Dietmar Clodótól. A német márkamillióval teli táskát Clodo szerint Szemjon Mogiljevics maffiafőnök küldte volna választási hozzájárulás gyanánt. A témát az Insider.ru terítette a Putyin-látogatás apropóján, kapcsolatot sejtetve Orbán különös oroszbarát politikai fordulata és az állítólagos pénzátadásról készült videó között. Az ügyben az LMP társelnökei írásbeli kérdéssel fordultak a belügyminiszterhez egyebek mellett azt tudakolva, lehet-e az oroszoknak kompromittáló videójuk a miniszterelnökről?

Újságírókra vallott Radnai

A televíziós újságíró Juszt László, illetve Fekete Gy. Attila, a Népszabadság bűnügyi szakírója az a két újságíró, akik szerepelnek a Portik-perben tanúskodó Radnai László vallomásában.

Elsikált szabálysértések: bíróságon Deutsch Tamás és Juszt László ügye

A bírósághoz került Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő és Juszt László újságíró ügyvédjének beadványa a rendőrök által elsimított állítólagos szabálysértésekkel kapcsolatban.

"Gergényi úr utasítására" - ez már Gergényinek is sok!

Gergényi Péter ügyvédjén keresztül feljelentést tett ismeretlen tettes ellen okirat-hamisítás és más bűncselekmények alapos gyanúja miatt.

Feljelentés lett "Gergényi kéréséből"

Feljelentést tett Gergényi Péter nyugalmazott rendőrfőkapitány ügyvédje ismeretlen tettes ellen, "valótlan iratnak" nyilvánítva a "Gergényi úr utasítására" mondatot tartalmazó BRFK által kiállított határozatot.

Demszky cáfol, Deutsch kételkedik

Bírósághoz fordult Demszky Gábor volt főpolgármester az állítólagosan szabálysértéseket elsimító rendőrök őt is érintő ügye miatt. Két rendőr azért áll bíróság előtt, mert állítólag több ismert ember szabálysértési ügyét "elsimították" - méghozzá állításuk szerint felsőbb kérésre, utasításra.

Elsikált szabálysértések? Juszt és Demszky is lép

A bírósághoz fordult Demszky Gábor volt főpolgármester az ügyvédje útján az állítólagosan szabálysértéseket elsimító rendőrök őt is érintő ügye kapcsán. Mint ismert, két rendőr azért van bíróság előtt, mert állítólag egyes emberek szabálysértési ügyeit elsimították.

Elsikált szabálysértések?

Juszt Lászlóék a Legfőbb Ügyészhez fordultak, Demszky az állítólagos bizonyítékokat szeretné.

Egyre zavarosabb a hamis rendőrségi iratok ügye

Az ORFK vizsgálatot rendelt el a BRFK érintett egységeinél a két, hivatali visszaéléssel vádolt rendőr ügyében nyilvánosságra került, hamisnak tetsző rendőrségi határozatok miatt.

Bizonyítás hamis rendőrségi határozattal?

Biztosak lehetünk-e a rendőrségi fejléces papírra írt formailag szabályosnak látszó határozatok hitelességében? A Fővárosi Bíróságon két rendőrtiszt ellen hivatali visszaélés vádjával folyó megismételt büntetőeljárás alapján a válasz: nem.
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Kulcsár-ügy

Kulcsár-ügy

Szász Károly PSZÁF elnök 2003 nyarán történt megveretése után kapott fokozott figyelmet a Pannonpast ügyében végzett PSZÁF vizsgálat. Ebből kiderült, hogy a K&H Equities jelentős szerepet játszott...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI