Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Kabai Károly [X]
Találatok: [65]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

Pszichiátrián az elítélt expolgármester (+videó)

Kabai Károlyhoz hasonlóan egy egészségügyi intézményben találták meg Döge volt polgármesterét a rendőrök. Az orvosi szakvélemény alapján Vincze Ferenc Tibor állapota miatt nem elővezethető.

Megint képbe került Kabai

Veres János egykori üzlettársa, Kabai Károly családi cégét, a Nyír-Uncia Kft.-t is ellenőrzi az elszámoltatási kormánybiztos. A Honvédelmi Minisztériumnál kirobbant korrupciós botrány miatt a cég szerződéseit és teljesítéseit is vizsgálják majd.

Aknavetők Kabaiéknál

Aknavetőhöz szükséges robbanótölteteket talált a rendőrség Veres János volt üzlettársa, Kabai Károly cége a Nyír-Uncia Kft. hajdúhadházi telephelyén – értesült lapunk.

Újabb rendőri razzia Kabaiéknál

Kabai Károly adócsalásért börtönviselt üzletember családjának telephelyein tegnap újabb házkutatásokat tartott a rendőrség. Tizenötezer kézigránát tárolására alkalmas ládát és két éles gránátot találtak. Ismeretlen tettes ellen haditechnikai eszközökkel való visszaélés gyanújával eljárás indult, az ügy felderítésére nyomozócsoportot alakítottak.

Rendőri razzia Kabai Károly cégénél?

Minden valószínűség szerint az adócsalásért három és fél évre elítélt Kabai Károly – Veres János volt üzlettársa – telephelyén tartott razziát, és foglalt le éles lőszereket a rendőrség – értesült lapunk.

Bővült a börtön- szocialisták népes tábora

Csalással gyanúsítják az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját, Nyékes Bélát, akit előzetes letartóztatásba helyeztek.

Összeállt a „börtönválogatott”: 6 MSZP-s, egy SZDSZ-es

Kabai, Weiszenberger, Csonka, Zuschlag, Deme, Gál – ha egy cellába gyűjtenék a különböző bűnügyek miatt eddig bevarrt, MSZP-s és SZDSZ-es, élvonal- és holdudvarbeli politikusokat, igen népes társaságra zárulna a zárkaajtó az előzetes letartóztatásba kerülő Hunvald György mögött.

Juhász hitelezőjének cége 16 millió forintos támogatást kapott

Több mint 16 millió forintos támogatást kapott munkahelyi képzésekre uniós forrásból az Eurocast Kft.

Bajnai megint a hír TV-ből értesült a gyanús támogatásról

Vizsgálatot ígért a gazdasági miniszter a Kabai cégháló egyik érdekeltségének juttatott uniós pénzek miatt.
Találatok: [65]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

Akták

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

A katonai ügyészség - Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - nyomozást indított a Honvédelmi Minisztériumban (HM) történt vesztegetések és más bűncselekmények gyanújával....
Dögei polgármester vesztegetési ügye

Dögei polgármester vesztegetési ügye

Az ügyről szóló esettanulmány itt olvasható.   Támogass minket, hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben! ▶︎ Adományozz átutalással, vagy PayPalon: k-monitor.hu/tamogatas...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI