Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Kálmán András [X]
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Nem volt bűntett a Hankook földvásárlása

Nem történt hűtlen kezelés a dunaújvárosi Hankook gumiabroncs-gyár 2006-os ingatlanszerzésekor, a főügyészség lezárta a nyomozást.

Gyanúsítás nélkül zárult a nyomozás Hankook-ügyben

Befejeződött a Hankook gumiabroncsgyár telkének értékesítésével kapcsolatos nyomozás, amelynek során végül senkit nem gyanúsítottak meg.

Nem találtak gyanúsítottat Hankook-ügyben

Egy frissen alakult kft. vásárolta fel a dunaújvárosi önkormányzattól és gazdáktól azokat a földeket, amiket később több mint háromszoros áron adott el a városba települő Hankooknak.

Beindul a büntetőgépezet?

Míg Gyurcsány Ferenc távozóban az ügyészségek és a bíróságok "fideszesedéséről" beszélt, Orbán Viktor az MSZP-kormányok korrupciós hagyatékának feltárását ígéri - vagyis a politikai erőtér részévé vált az igazságszolgáltatás.

Megsértődött a polgármester

Ingerülten hárította el lapunk megkeresését Kálmán András, Dunaújváros szocialista polgármestere, aki az ügyészség szerint hűtlen kezelést követett el a Hankook-beruházás során.

Gyanúsított lehet Dunaújváros polgármestere

Április eleje óta a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja a Hankook 2006-os dunaújvárosi földvásárlásának körülményeit, pontosabban azt, hogy történt-e hűtlen kezelés a gumiabroncsgyár ingatlanszerzésekor.

Újabb MSZP-s gyanúban: fordulat a Hankook botrányában

Újabb ismert személyiséggel gyarapodhat a bűncselekmények gyanújába keveredett MSZP-s politikusok hosszú listája.

Főügyészi szakban a Hankook ingatlanügye

Újabb ismert személyiséggel gyarapodhat a bűncselekmények gyanújába keveredett MSZP-s politikusok listája, írja a Magyar Nemzet.

Négymilliárdot keresnek a dunaújvárosi polgármesteren

Dunaújvárosban élményfürdő épül, de a beruházáshoz nincs építési engedély, vízbázis, a parkoló építéséhez használati jog. Szeptember 30-án át kellett volna adni a fürdőt, de nem készült el.

Gumitelek - HANKOOK

Miként lehetséges, hogy egy önkormányzat képtelen eladni 56 hektár földet egy gyárnak? Miért kellett magáncéget bevonni az értékesítésbe úgy, hogy a haszon ne a város vagyonát gyarapítsa?
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI