Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Kaposvári Egyetem [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Szabálytalanul működött egy csomó hallgatói önkormányzat az ÁSZ szerint

Nem szabályszerűen alakultak meg 2013 és 2016 között az állami fenntartású egyetemek, főiskolák hallgatói önkormányzatai, ezért a nemzeti felsőoktatási törvényben biztosított jogosítványaik gyakorlásának feltételei nem álltak fenn – hangzott el az Állami Számvevőszék (ÁSZ) pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, amiről az MTI számolt be.

Szarvasokról álmodó Mészáros

A Kaposvári Egyetem több nagy presztízsű, jelentős hasznot hajtó szervezeti egységére is szemet vetettek befektetők – értesült lapunk. Az esetleges vevők között említik a felcsúti polgármestert is.

Bizarr tanulmányokkal csapolják az egyetemek kutatási pénzeit

Európai uniós egyetemi kutatási pénzek ügyében tesz feljelentést az LMP hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt.

Hiányosságok a Corvinus pénzügyeiben is

Komoly hiányosságokat, „a korrupció esélyét növelő jelenségeket” állapított meg felsőoktatási intézményeknél az Állami Számvevőszék a 2009–13-as időszakra vonatkozó ellenőrzés során – közölte Domokos László, a szervezet elnöke keddi, budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen hat intézmény vizsgálatának eredményét hozták nyilvánosságra.

Megbuktatták Hiller István kegyeltjét

A kormányzati politikai nyomás helyett az észérvek győztek a Kaposvári Egyetem rektorválasztásán. A szenátus többsége annak ellenére utasította el Babinszky László újraválasztását, hogy a Hiller István vezette Oktatási és Kulturális Minisztérium pályázata olyan volt, mintha Babinszkyre szabták volna. Ráadásként a jelenlegi rektor újraválasztása mellett érvelt az ülésen személyesen megjelenő felsőoktatási szakállamtitkár is.

Pályázat személyre szabva

A rektorválasztás előtt álló Kaposvári Egyetem jelenlegi vezetőjét, Babinszky Lászlót hozhatja előnyös helyzetbe a többi pályázóval szemben az oktatási miniszter pályázási ajánlata.

Közpénzen gazdagodhattak a kaposvári rákszűrők

Összemosta a fizetős és az államilag finanszírozott rákszűréseket a kaposvári Egészségügyi Centrum, így az intézmény gépeit bérlő cég közpénzen fizetett orvosokból és közpénzen fenntartott gépeken nyerészkedhetett.

Hallgat a kaposvári rektor

Bár magát ártatlannak vallotta, minden megkeresésünket elhárítja a Kaposvári Egyetem rektora, amióta hivatalosan lezárult a belső vizsgálat az egyetemhez tartozó Egészségügyi Centrum gépei bérbeadásának ügyében...

Botrány: fegyelmi eljárás indul a 200 százalékos haszon miatt + Képek

Fegyelmi eljárás indul a Kaposvári Egyetemhez tartozó Egészségügyi Centrum lemondott vezetője ellen a pénzért végzett rákdiagnosztikai szűrések miatt.

Lemondott a diagnosztikai botrányba keveredett igazgató

Lemondott a Kaposvári Egyetemhez tartozó egészségügyi centrum vezetője, aki ellen még július elején indítottak vizsgálatot.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI