Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Karácsony Gergely [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Hová tűntek Zugló milliárdjai?

Eltűnt pénzekről, nyilvánosságról, közbeszerzésekről és a polgármesteri WC-ről is vitatkozott a XIV. kerület jelenlegi és volt polgármestere az ATV Hírvitában. Karácsony közölte: feljelentést is fog tenni bizonyos ügyekben.

Papcsák szerint milliárdok tűnnek el Zuglóban

Fél év alatt a működőképesség határára került a zuglói önkormányzat és számlaegyenlege szerint 2,5 milliárd forint tűnt el a kasszából - mondta Papcsák Ferenc.

Fidesz-MSZP nagykoalíció Zuglóban

Bár a Karácsony Gergely által vezetett zuglói képviselőtestület az alakuló ülésén elsőként és egyhangúlag szavazta meg a közérdekű adatok szélesebb nyilvánosságára vonatkozó rendeletet, más ügyekben egyáltalán nincs ekkora összhang a képviselők között. Hatalmi harcok, és a frontvonalak között egyensúlyozó polgármester: ez a XIV. kerület az önkormányzati választás óta.

Karácsony pert nyert a Magyar Hírlap ellen

A lap valótlanul állította, hogy korábban eladott lakását az EP-képviselő később közpénzen visszabérelte - döntöttek első fokon.

Jogos Karácsony Gergely lakástámogatása

A budai lakásomat évekkel ezelőtt eladtam, nincs a fővárosban lakásom, ezért megalapozottan veszem fel a képviselőknek járó lakhatási támogatást – nyilatkozta az Indexnek Karácsony Gergely, az Együtt-PM Szövetség országgyűlési képviselője.

Karácsony budaiként veszi fel a lakhatási támogatást

Karácsony Gergely, az Együtt–PM Szövetség országgyűlési képviselője is felveszi a honatyáknak járó lakhatási támogatást, pedig Budapesten él – írja a Pesti Srácok portál.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI