Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Kardos Pál [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Ismét feljelentették a főrendőrt

Újabb, immár a harmadik névtelen feljelentést küldték a Központi Nyomozó Főügyészséghez a Budapesti rendőrfőkapitány ügyében – adta hírül a Stop.hu. Az internetes oldal szerint a feljelentéskiegészítésként küldött levélből kiderül, hogy Tóth Gábor a 2009-es rendőrnapra érkezett felajánlásokat egy ismerőse vezette alapítvány számlájára utaltatta.

Nem ér rá az ORFK gyanúba keveredett igazgatója

Több napja elérhetetlen az ORFK gazdasági igazgatója, akinek igazgatósága egy belső vizsgálat szerint gyanús szerződéseket kötött egy céggel. Az [origo] hiába kérte az ORFK-tól a kapitányság által kötött szerződéseket is, azokat sem kaptuk meg.

Továbbra is támadják a főrendőröket

Újabb levéllel fordult a Központi Nyomozó Ügyészséghez az a magát Szalonka Gáborként megnevező feljelentő, aki az országos és a budapesti rendőrfőkapitány felelősségét is felvetette a BRFK és a Budapesti Polgárőrszövetség elnöke által korábban aláírt megbízási szerződések kapcsán.

Ügyészségi nyomozás indult a BRFK-n

Hűtlen kezelés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség egyes, a BRFK-t érintő tanácsadói szerződésekkel összefüggésben – tájékoztatta lapunkat Fazekas Géza, a vádhatóság szóvivője.

Hűtlen kezelés a BRFK-n?

Nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség hűtlen kezelés gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányságot (BRFK) is érintő tanácsadói szerződések ügyében tegnap. Az eljárás egy névtelen feljelentést követően indult meg. Tóth Gábor budapesti főrendőr a napokban úgy nyilatkozott, lejárató kampány folyik ellene.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI