Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Kármán Irén [X]
Találatok: [27]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Nem rágalmazott Kármán Irén

Felmentette a másodfokon eljáró bíróság Kármán Irént nagy nyilvánosság előtt, folytatólagosan elkövetett rágalmazás vétsége miatt emelt vád alól csütörtökön. A Debreceni Ítélőtábla ezzel helyben hagyta Budapesti II. és III. kerületi Bíróság korábbi ítéletét.

Kármán Irén továbbra is az olajos alvilágot vádolja

Kármán Irén ügyében a nyomozás megszüntetéséről hozott határozat nem felel meg a törvényi előírásoknak – ez szerepel a Legfőbb Ügyészség pénteken meghozott döntésében. Kármán Irén a hvg.hu-nak elmondta, mindez azt igazolja, hogy ő igazat mondott, tényleg megtámadták.

Megszüntetett nyomozás és petíció

Bizonyítottság hiányában megszüntették a nyomozást Kármán Irén elrablásának ügyében.

Kármán-ügy: mégis lehetett bűncselekmény

A korábbiakat megváltoztatva, bűncselekmény helyett bizonyítottság hiányával indokolta a nyomozás megszűntetését Kármán Irén ügyében az ügyészség, mivel nem volt kétséget kizáróan bizonyítható, hogy nem korlátozták az újságíró személyi szabadságát, közölte a Legfőbb Ügyészség szóvivője.

Bizonyíték hiányában megszűnt a nyomozás Kármán Irén ügyében

A korábbiakat megváltoztatva, bűncselekmény helyett bizonyítottság hiányával indokolta a nyomozás megszüntetését Kármán Irén ügyében az ügyészség, mivel nem volt kétséget kizáróan bizonyítható, hogy nem korlátozták az újságíró személyi szabadságát – közölte a Legfőbb Ügyészség szóvivője hétfőn.

Nem vádolhatják a hatóság félrevezetésével Kármán Irént

Hatóság félrevezetése miatt nem indulhat eljárás Kármán Irén újságíró ellen, mert a Legfőbb Ügyészség határozata szerint az ügyében folytatott nyomozást nem bűncselekmény, hanem bizonyíték hiányában szüntették meg.

Bizonyíték hiányában nem indul eljárás Kármán Irén ellen

Hatóság félrevezetése miatt nem indulhat eljárás Kármán Irén újságíró ellen, mert a Legfőbb Ügyészség határozata szerint az ügyében folytatott nyomozást nem bűncselekmény, hanem bizonyíték hiányában szüntették meg – monta pénteken Pelle Andrea ügyvéd.

Ki volt az a rejtélyes kopasz?

Egy mindmáig azonosítatlan kopasz férfi érdeklődött Kármán Irén felől a két hajléktalannál, akik rátaláltak július 22-én a Duna-parton.

Kármán Irén panasszal él

A rendőrség szerint Kármán Irén újságírót ott és akkor, ahol és amikor elmondása szerint az eset történt, senki nem bántotta, és nem rabolták el. Az újságíró védőjével kedden betekintett a nyomozás irataiba.

Újabb fejlemény Kármán Irén ügyében - Nem hagyja annyiban?

Átvette a nyomozást megszüntető határozatot szerdán este Kármán Irén, akit állítása szerint tavaly júniusban elraboltak el és megvertek Budapesten.
Találatok: [27]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Kármán-ügy

Kármán-ügy

Kármán Irén, oknyomozó újságírónő, azután került a médiafigyelem központjába, hogy pest­erzsébeti lakása közelében ismeretlenek megtámadták és megverték, majd másnap össze­kö­tözve talált...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI