Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Károli Gáspár Református Egyetem [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

11 milliárdba kerül a reformátusoknak adott palotaegyüttes felújítása

A közel 11 milliárdos nyerő ajánlatot kormánybarát cégek adták, akik a becsültnél 10 százalékkal drágábban csinálják meg a munkát.

Pénzeső hullik a református egyetemre

A Károlyi-Csekonics Palotaegyüttes felsőoktatási célokra történő - a Károli Gáspár Református Egyetem általi használatának előkészítése keretében - az állagmegóvó felújítására, valamint a kivitelezés munkálataira bruttó 14 milliárd 208 millió forintot hagyott jóvá a kormány.

303 millióért tervezteti a reformátusoknak adott Károlyi-Csekonics palotaegyüttes felújítását a Miniszterelnökség

A renoválást követően a református egyház tulajdonába adja a kormány a Károlyi-Csekonics palotaegyüttest, amelyben tavaly év végéig a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal működött. Miután az erről szóló megállapodást néhány napja alá is írta Lázár János az egyházi zsinat képviselőjével, elkezdődhet a felújítás tervezése is.

Százmilliót fialt a nyelvvizsgacsalás

Nincs olyan szelete a közéletnek, ahonnan ne találnánk a nyelvvizsgabotrányban érintett embert, állítják egybehangzóan az ügy ismerői. A rendszert a kilencvenes években építették ki, a főszervező százmilliós vagyont szedhetett össze, sportkocsijának és több ingatlanának zár alá vétele jelenleg is folyik. Meglepő részletekre bukkantunk a nyelvvizsgabotrányról.

Ügyészség: Nincsenek képviselők a nyelvvizsgabotrányban

"Képviselők érintettsége nem merült fel", közölte a nyelvvizsgabotránnyal kapcsolatosan az Origo megkeresésére Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség osztályvezető ügyésze és szóvivője. Ezzel az erre utaló sajtóinformációkat cáfolta.

Pártjaikat is átverték a nyelvvizsga-hamisítók

Minden bizonnyal saját frakciójukat is átverik azok a képviselők, akik több százezer forintért vettek hamis nyelvvizsgát az elmúlt években.

Pénzért vettek nyelvvizsgát a politikusok

Kelendő volt a pénzért árult bizonyítvány. A Blikk információi szerint az országos méretű nyelvvizsgagyár nyomozása felderítette, hogy politikusok is vásároltak maguknak ilyen dokumentumot; úgy tudjuk, egy magas beosztású minisztériumi köztisztviselő is vett egyet.

Csalás a Károlin: nem hiányzik a diákok zsebéből a 157 millió

Biztosan megállapítható, hogy az egyetemi hallgatókat nem érte kár azon bűnügy kapcsán, amely során a Károli Gáspár Református Egyetem egyik alkalmazottja ösztöndíjpénzt csalt ki az intézménytől - közölte a Magyarországi Református Egyház zsinatának kommunikációs szolgálata.

Hetvenmilliós ösztöndíjcsalás a református egyetemen

Hetvenmilliós ösztöndíjcsalás ügyében hetedik hónapja nyomoz a rendőrség a Károli Gáspár Református Egyetem feljelentése alapján. Már számos tanút kihallgattak, gyanúsított azonban még nincs.
Találatok: [10]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI