Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Akták:
Kaszinóváros - Sukoró [X]
Lapok:
168 óra [X]
1.327.000.000 Ft

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai, valamint pilisi ingatlanok cseréje miatt. 2016. októberében felmentették másodfokon a Sukoró-per két fővádlottját. 2017. júniusában végül három, illetve két es fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte hűtlen kezelés kísérlete miatt a Kúria a 2008-as sukorói telekcsere ügyében Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. egykori vezetőit csütörtökön. A harmadfokú ítélet jogerős.

 

Azért dolgozunk, hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben!

▶︎ Támogass minket pártolói tagként: patreon.com/kmonitor
▶︎ Adományozz átutalással, vagy PayPalon: k-monitor.hu/tamogatas

Találatok: [5]  Oldalak:   1

Perpolitika

A Sukoró-ügy egyik gyanúsítottja szerint az ügyészség nagy szívességet tesz Gyurcsány Ferencnek azzal, hogy kérte mentelmi jogának felfüggesztését, hiszen így kiderült: valóban a volt kormányfő a célpont.

A csapda

Botka László az egyetlen, aki az MSZP jelöltjei közül megyeszékhelyen nyert az önkormányzati választáson. Harmadik ciklusát tölti polgármesterként Szegeden. Azt mondja, a Fidesz fölszámolja az önkormányzati autonómiát.

Fideszes bukta: "Semmi sincs a kezünkben"

Tisztázta Gyurcsány Ferencet Sukoró-ügyben a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) volt vezérigazgatójának tanúkénti meghallgatása. Tátrai Miklós pénteken egy nyilvános tárgyaláson eskü alatt vallotta, hogy nem Gyurcsány Ferenc utasította a telekcserére.

Ki vállalja be Gyurcsány őrizetbe vételét?

Budai Gyula miniszterelnöki megbízott olyan iratokat adott át a Központi Nyomozó Főügyészségnek, amelyek szerinte alátámasztják a sukorói ingatlancsere ügyében Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök felelősségét.
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI