Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Akták:
Kaszinóváros - Sukoró [X]
Lapok:
fn.hu [X]
1.327.000.000 Ft

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai, valamint pilisi ingatlanok cseréje miatt. 2016. októberében felmentették másodfokon a Sukoró-per két fővádlottját. 2017. júniusában végül három, illetve két es fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte hűtlen kezelés kísérlete miatt a Kúria a 2008-as sukorói telekcsere ügyében Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. egykori vezetőit csütörtökön. A harmadfokú ítélet jogerős.

 

Azért dolgozunk, hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben!

▶︎ Támogass minket pártolói tagként: patreon.com/kmonitor
▶︎ Adományozz átutalással, vagy PayPalon: k-monitor.hu/tamogatas

Találatok: [61]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

Sukoró: házkutatástól „bőrmentésig”

Oszkó Péter éppen az érintett beosztottjára bízta a vizsgálatot. Az ügyészég átkutatta a King’s City cégeit.

Olvasható a neten Gyurcsány Ferenc gyanúsítása

"A (sukorói) cserére vonatkozó döntést Ön törvényi felhatalmazás nélkül, hatáskörét túllépve hozta meg" - áll az ügyészség által írt dokumentumban.

Koncepciós pert emlegetnek Gyurcsány ügyében külföldi lapok

Az egyik francia újság szerintaz ügyészség hamis vallomásra akarta rábírni a tanúkat, így próbált meg bizonyítékokat gyártani.

Gyurcsány: egy frászt fogok védekezni

Kihallgatásáról ír Facebook-oldalán a volt miniszterelnök. Bejegyzésében koholmánynak, koncepciónak nevezi az ellene felhozott vádakat.

Gyurcsány az ügyészekkel "kaszinózik"

Ártatlan - mondja magáról Gyurcsány Ferenc. Abban viszont nem biztos, hogy ezt be is tudja majd bizonyítani magáról. Hívei persze már most hisznek neki. Amíg Gyurcsány beszél, ők hallgatnak. Addig maradnak némán a Központi Nyomozó Főügyészség előtt, amíg vezetőjük onnan ki nem sétál.

Gyurcsány hangfelvételt kér kihallgatásáról

A volt miniszterelnök szerint már kész is a vádirat a Sukoró-ügyben, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke szerint viszont szó sincs koncepciós perről.

Letartóztattatnák Gyurcsányt a jobbikosok

Az ellenzéki párt kezdeményezi a volt kormányfő őrizetbe vételét és előzetes letartóztatásba helyezését a hatóságoknál.

Közeleg Gyurcsány kihallgatása

"A reggeli futás közben az isteni Haraszty István, alias Édeske egyik installációja villant fel bennem, amikor a rendvédelmiek betiltott tüntetésén morfondíroztam" - írja Gyurcsány Ferenc pénteken reggel. "Keretezett alaplapon narancssárgára festett, egymás mellé illesztett söralátétek láthatók. A mű címe: Alávalók".

Szili Katalin: Gyurcsány szánalmas

Igennel szavazott az Országgyűlésben Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztésére; nem foglalkozott azzal, hogy volt párttársai, a szocialisták nemet nyomtak. Helyesnek tartja, hogy a volt miniszterelnök az igazságszolgáltatás előtt tisztázhatja magát a Sukoró-ügyben ellene felhozott vádak alól. Villáminterjúnk a volt házelnökkel, a Szociális Unió elnökével készült, és nem lehet, hogy ne essék szó benne Őszödről is.

Szijjártó a magas politikai lóról

A miniszterelnök szóvivője szerint Gyurcsány Ferenc jól láthatóan nem tudja elfogadni, hogy - ellentétben az ő időszakukkal - Magyarország már nem egy következmények nélküli ország.
Találatok: [61]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

Akták

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Kormányzati negyed

Kormányzati negyed

2006 decemberében döntött a kabinet a kormányzati negyed megépítéséről, az építkezés helyének pedig a Nyugati Pályaudvar mögötti területet jelölték ki. A Fidesz 2007-ben a Legfőbb Ügyészséghez...
Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Vesztegetés az INA privatizációjánál

Vesztegetés az INA privatizációjánál

A horvát ügyészség korrupció és szervezett bűnözés elleni igazgatósága (USKOK) 2013-ban emelt vádat Hernádi Zsolt ellen. Az USKOK szerint a Mol vezetője 2008 és 2009 között tízmillió euró kenőpénzt...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI