Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Akták:
Kaszinóváros - Sukoró [X]
Lapok:
HírTv [X]
1.327.000.000 Ft

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai, valamint pilisi ingatlanok cseréje miatt. 2016. októberében felmentették másodfokon a Sukoró-per két fővádlottját. 2017. júniusában végül három, illetve két es fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte hűtlen kezelés kísérlete miatt a Kúria a 2008-as sukorói telekcsere ügyében Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. egykori vezetőit csütörtökön. A harmadfokú ítélet jogerős.

 

Azért dolgozunk, hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben!

▶︎ Támogass minket pártolói tagként: patreon.com/kmonitor
▶︎ Adományozz átutalással, vagy PayPalon: k-monitor.hu/tamogatas

Találatok: [36]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Megküldték a levelet – kedden döntenek Gyurcsányról

Válaszolt a Legfőbb Ügyészség az Országgyűlés mentelmi bizottságának Gyurcsány Ferenc ügyében. Rubovszky György, a testület KDNP-s elnöke a küldemény tartalmáról nem mondott részleteket, csak annyit közölt, hogy további iratokat nem csatolt az ügyészség. A mentelmi bizottság kedden dönt a további lépésekről.

Hamarosan küldik a Gyurcsány-iratokat

Hamarosan megküldi a Gyurcsány Ferenc mentelmi ügyében bekért iratokat a mentelmi bizottságnak a legfőbb ügyészség. Erről Polt Péter beszélt a Hír Televízió Rájátszás című műsorában.

Napirenden lesz Gyurcsány mentelmi ügye

Egyelőre nem döntött az ügyészség arról, hogy kiegészíti-e a Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztésére tett indítványát.

Gyurcsány a Facebookon intézné a Sukoró-ügyet

Meggyanúsításának részleteiről kér tájékoztatást Sukoró-ügyben a volt szocialista miniszterelnök a mentelmi bizottság elnökétől, Rubovszky Györgytől. Gyurcsány Ferenc Facebookon tette közzé levelét.

Vallomás: Tátrai adott utasítást a jogcím nélküli átutalásra (+videó)

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt vezérigazgatójára, Tátrai Miklósra vallott a Bábolna-ügyben a ménesbirtok volt ügyvezetője. Azt mondta: a több száz milliós jogcím nélküli átutalásra Tátrai adott utasítást.

Veres is politikai megrendelést emleget

Nem idézte még be az ügyészség a sukorói ingatlanpanama és a moszkvai kereskedelmi kirendeltség ügyében Veres Jánost.

„Megújulás”: a párt továbbra is bízik Gyurcsány ártatlanságában (+videó)

Feleslegesnek tartja a sukorói ügyben meggyanúsított volt kormányfő ügyének vizsgálatát az MSZP nemrég létrehozott belső etikai tanácsadó testületében Szekeres Imre.

Gyurcsány: Kard ki kard, küzdjünk meg (+videó)

Gyurcsány Ferenc szerint szakmailag megalapozatlan, politikailag elfogult az ügyészség gyanúja, hogy a sukorói kaszinóberuházással összefüggésben hivatali visszaélést követett el.

Gyurcsány: Orbán meg az ügyészsége börtönbe akar csukni (+videó)

Orbán Viktort vádolja Gyurcsány Ferenc amiatt, hogy a sukorói ingatlanpanama ügyében elszámoltatná az ügyészség. A volt kormányfőt pedig korábban Schiffer András, az LMP frakcióvezetője jelentette fel.

Meggyanúsították Gyurcsányt

Hivatali visszaélés gyanújával kérte Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztését a Legfőbb Ügyészség az Országgyűléstől. Erről maga a volt miniszterelnök számolt be a Facebook közösségi portálon.
Találatok: [36]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI