Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Katona Magda [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Fény derült a Katona Magda-alapítvány titkaira

Katona Magda Afganisztánért Alapítványa végzett és továbbra is végez elemzéseket magyar szerveknek és tanácsadást nyújt a Baglán tartományban szolgáló magyar újjáépítési csoport tevékenységével kapcsolatosan is. A rejtélyes videón választási csalással megvádolt Katona Magda lapunknak elárulta, hogy miből finanszírozza az alapítvány tevékenységét.

Kiderült a Katona Magda-videó titka

Fény derülhet a Katona Magdáról készült vitatott videofelvétel eredetére abból az fn.hu birtokába jutott előzetes szakértői véleményből, amelyet az Afgán Legfőbb Ügyészség által kirendelt filmes vágó-szerkesztő és hangmérnök igazságügyi szakértő készített.

Katona Magdát kizárták a megfigyelők közül

A Külügyminisztérium korábbi vezetése tudta, hogy 2008-ban Katona Magdát kizárták a megfigyelő misszióból" – válaszolt levelünkre a tárca.

Katona Magda pert indított

Pert indított Katona Magda az őt afganisztáni választási csalással vádoló Emrooz TV ellen, ahol állítása szerint manipulált videofelvételt mutattak be róla, valamint feljelentést tett a Washington Post és az Index ellen is a tények elferdítése miatt.

A külügy támogatta a választási csalással vádolt Afganisztán-szakértőt

A Washington Postban vesztegetéssel vádolt Katona Magda Naszrin alapítványa rendszeresen nyert támogatást a magyar külügyminisztériumtól, noha az alapítvány működéséről nem sokat tudni. Eljárás indult a nő ellen hamis vádak miatt.

A vesztegetéssel vádolt Katona Magda nem kért a személyeskedésből

Kirohant Katona Magda Afganisztán szakértő a Ma reggel stúdiójából csütörtök reggel. Katona Magda ismét cáfolta, hogy ő lenne látható azon a The Washington Post által közölt videofelvételen, amelyen az afganisztáni választások idején történt állítólagos vesztegetési jelenet látható.

Megvan a Katona Magdáról szóló videó

Az Emrooz TV tulajdonosa lapunk megkeresésére rendelkezésünkre bocsátotta azt a videofelvételt, amelyen állításuk szerint Katona Magda éppen kenőpénzt fogad el az afgán választási eredmények manipulálására.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI