Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Király Ferenc [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Negyven év az MSZP-s bűnösöknek

Nyolc és fél éves börtönbüntetésre, tíz év közügyektől eltiltásra és teljes vagyonelkobzásra ítélte a Bács-Kiskun Megyei Bíróság Zuschlag Jánost.

Zuschlag-per: Hallgassák meg a pártvezetőket!

Véget ért csütörtökön Zuschlag János és tizenöt társa büntetőperének idei tárgyalás sorozata Kecskeméten.

Olvassa el Zuschlag telefonbeszélgetéseit!

A mai (szerda) tárgyalási napon több olyan hangfelvételt is meghallgatott a bíróság, melyek Zuschlag és korábbi ügyvédje, dr. Szente Zsolt titkosszolgálati eszközökkel rögzített telefonbeszélgetéseit tartalmazták.

Zuschlag örvényei

A Zuschlag János és társai ügyében zajló büntetőper előrehaladtával egyre világosabban körvonalazódik, hogy a politika megpróbálta befolyásolni a rendőrségi nyomozás kimenetelét, míg a kecskeméti ügyészség saját hatáskörbe nem vonta az eljárást.

Buktak Zuschlag kapcsolatai

Hivatalosan sem a rendőrség, sem a szaktárca nem kommentálta azt a hétfőn bemutatott hangfelvételt, amelyben a volt szocialista képviselő rendőrségi kapcsolataival kérkedett.

Lehallgatott felvétel a Zuschlag-perben: "A rendőrséget tudom fogni"

További telefonlehallgatási felvételek ismertetésével folytatódott Kecskeméten Zuschlag János és társai büntetőpere.

A Zuschlag-per hordaléka

Zuschlag János volt szocialista képviselő egykori titkárságvezetője, Lados István - a Zuschlag-per másodrendű vádlottja - vallomásaiban több közszereplőről azt állította: tudtak főnöke törvénysértő tevékenységéről.

Zuschlag belügyei

Vajon kiderül-e, Zuschlag János milyen csatornákon keresztül tudta meg, hogy az ifjúsági szervezetek ügyében zajló nyomozásban társaival együtt lehallgatják?
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Kulcsár-ügy

Kulcsár-ügy

Szász Károly PSZÁF elnök 2003 nyarán történt megveretése után kapott fokozott figyelmet a Pannonpast ügyében végzett PSZÁF vizsgálat. Ebből kiderült, hogy a K&H Equities jelentős szerepet játszott...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI