Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Kiskunmajsai Roma (Cigány) Kisebbségi Érdekképviseleti Szervezet [X]
Találatok: [47]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Börtönbe megy Kolompár Orbán

Jogerősen egy év tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Kolompár Orbánt, a Kiskunmajsai Roma Érdek-képviseleti Szervezet vezetőjét pénteken a Kecskeméti Törvényszék, ezzel helybenhagyta a korábbi elsőfokú ítéletet.

Egy év tíz hónapra ítélték Kolompár Orbánt

Jogerősen egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte Kolompár Orbánt, a Kiskunmajsai Roma Érdek-képviseleti Szervezet vezetőjét a Kecskeméti Törvényszék pénteken kihirdetett ítéletében, ezzel helybenhagyta az első fokú ítéletet.

Kiemelt ügynek számít a Kolompár-per

Mivel kiemelt ügyekben nem telhet el két hónapnál hosszabb idő két tárgyalás között, a nyári ítélkezési szünetben is folytatódik a bizonyítási eljárás Kolompár Orbán és társai ügyében.

Korrupció: Kolompár Orbán tagad

Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke egy sajtótájékoztatón visszautasította és „politikai ízűnek” nevezte az OCÖ elmúlt másfél éves gazdálkodását ellenőrző számvevőszéki jelentést.

Kolompár Orbán újra bíróság előtt

Elölről kezdődött a Kolompár Orbán és társai ellen zajló büntetőper a Kecskeméti Városi Bíróságon, mert az utolsó tárgyalás óta hat hónap telt el.

OCÖ, MCF: házkutatások Kolompárék szervezeteinél + Videó

Egyszerre három helyszínen, Kiskunmajsán, ahol az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke, Kolompár Orbán állandó lakcíme van, az MCF Roma Összefogás budapesti, Baross utcai irodájában és a roma szervezet központjában, az OCÖ Dohány utcai épületében tart a rendőrség házkutatást.

A zuschlagolás megfékezői

Tavaly a sajtóban az igazságszolgáltatás szervei közül legtöbbet talán a Bács-Kiskun megyeiek szerepeltek. Ott derítették fel és tárgyalják többek között a Zuschlag-ügyet és Kolompár Orbán perét. Egy működő rendszer portréja.
Találatok: [47]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI