Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Kiss Bálint [X]
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Tagadta bűnösségét a MÁV biztosító egykori vezetője a büntetőperben

A milliárdos sikkasztással, hűtlen kezeléssel vádolt egykori vezető a most kezdődő büntetőperben tagadta az ellene felhozott vádakat.

MÁV ÁBE: lezárták a nyomozást

Lezárta a nyomozást a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) ügyében a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP), az ügy iratait a nyomozó hatóság vádemelési javaslattal elküldte a Fővárosi Főügyészségnek. Kiss Bálint, a MÁV ÁBE intézőbizottságának elnöke, korábbi elnök-vezérigazgatója és társai ügyében sikkasztás és pénzmosás bűntett gyanúja miatt két éve indult nyomozás.

MÁV Biztosító: lezárták a nyomozást

Vádemelési javaslattal zárta le a vám- és pénzügyőrség a MÁV Általános Biztosító Egyesület elnöke és társai ellen sikkasztás és pénzmosás miatt indított, majd csalás és hűtlen kezelés gyanújával is kiegészült nyomozást.

Szabadlábon védekezhet a MÁV-ÁBE vezérigazgatója

Ötvenöt millió forintos óvadék ellenében szabadlábra helyezték a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) egykori elnök-vezérigazgatóját, Kiss Bálintot, akit társaival együtt egymilliárd forintos sikkasztással gyanúsítanak – erősítette meg a férfi ügyvédje csütörtökön.

Székházfelügyelő

Fiaskóval végződő székházvásárlások növelik a MÁV ÁBE veszteségét. Olyan ügylet is volt, amelyre a felügyeleti biztos bólintott rá.

Dominikába is ment pénz a MÁV Biztosítótól

Napokon belül átutal 660 millió forintot a pénzügyőrség a MÁV Általános Biztosító Egyesületnek a biztosító volt elnöke és társai ellen folyó nyomozás alatt eddig lefoglalt összegből.,

Életveszélyesen fenyegetőzött a MÁV Biztosító ex-vezére!

A MÁV biztosító közgyűlése felmentette az előzetes letartóztatásban lévő Kiss Bálintot az elnök-vezérigazgatói tisztségéből. Az ülésen kiderült: a korábban becsült egymilliárd helyett több mint négymilliárd az egyesület hiánya.

Pénzügyőrök segítették a sikkasztót

Mulasztást követtek el a pénzügyőrök, amikor nem megfelelően kísérték kórházba a MÁV biztosító milliárdos sikkasztással és pénzmosással gyanúsított vezérigazgatóját – tudta meg a Zoom.

Két órára eltűnt a MÁV Biztosító vezére

Kiss Bálint pénteki rejtélyes eltűnése kapcsán vesztegetés gyanújával nyomoz a BRFK. A MÁV Biztosító sikkasztással gyanúsított elnöke rosszul lett a kihallgatásán, a mentők kórházba vitték, onnan azonban eltűnt.

Lefizette a mentősöket a vámosoktól lelépő biztosítóvezér?

A rendőrség vizsgálja, megvesztegette-e a mentősöket Kiss Bálint, a MÁV biztosító elnök-vezérigazgatója, akit a vámosok vitettek kórházba, mert azt állította, rosszul van.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI